Samsung A Serisi vs J Serisi

Hepsiburada'ya güvenebilirsiniz. Bizde hepsiburada.com'dan siyah renkli olanını aldık. Biz siyah olan modelini aldık. Pembe ve altın olan kadınlara göre duruyor. Siyah olan modelin daha ağır bir havası var. Ayrıca daha karizmatik duruyor.

Hepsiburada'ya güvenebilirsiniz. Bizde hepsiburada.com'dan siyah renkli olanını aldık. Biz siyah olan modelini aldık. Pembe ve altın olan kadınlara göre duruyor. Siyah olan modelin daha ağır bir havası var. Ayrıca daha karizmatik duruyor.
Bende siyah düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aklıma takılan bir şey olursa tekrar yazarım.

Ben teşekkür ederim. Cihazı ne zaman alacaksınız?
Mayıs ayında almayı düşünüyorum.

Ben teşekkür ederim. Cihazı ne zaman alacaksınız?
Tekrar merhaba. C9 Pro hakkındaki yorumları okuyordum. Bazı kişiler telefona çakma rom atıldığını ve Knox sayacının 0x1 olduğundan bahsediliyor. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı? Telefon hangi firmanın garantisinde?

Telefon ithalatçı garantili. Biz hepsiburada.com'dan aldığımız için garantiyi onlar sağlıyor olmalı. Ayrıca o ROM olsaydı, cihaza hiç Update gelmezdi. 6 ay olacak alalı, her ay güncelleme geliyor.

Telefon ithalatçı garantili. Biz hepsiburada.com'dan aldığımız için garantiyi onlar sağlıyor olmalı. Ayrıca o ROM olsaydı, cihaza hiç Update gelmezdi. 6 ay olacak alalı, her ay güncelleme geliyor.
Bu durum beni düşünceye itti. Forumda bahsedilen telefonlarda ithalatçı garantili ama dediğim gibi knox sayacı 0x1 şeklindeymiş ve ımeı kayıtlı değilmiş ama hepsi de böyle değilmiş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı