Samsung A04s ile iPhone 8 takas olur mu?

Türk5467

Centipat
Daha fazla  
Samsung A04s 64 GB sıfır ayarında 8 ay garantisi var. Üstüne 500-800 arası para koyup iPhone 8 alınır mı? iPhone 8 dışında hangi cihazları önerirsiniz? (Android iOS fark etmez)

Bence hiç gerek yok 8 ay garantisi olan bir telefonu verip güncelleme almayacak bir telefonu almak cok mantiksız.

Samsung A04s 64 GB sıfır ayarında 8 ay garantisi var. Üstüne 500-800 arası para koyup iPhone 8 alınır mı? iPhone 8 dışında hangi cihazları önerirsiniz? (Android iOS fark etmez)
Yani A04s'in ne kadar can sıkıcı bir model olduğunu biliyorum, bende de 128 GB modeli var. Yine de iPhone 8 eskidi artık başka bir model seçin bence.

Batarya ve yazılım haricinde İphone 8 çok daha üstün bir cihaz. Fakat İphone 8 bu devirde alınmaz, yazılımsal desteği tükeniyor ve bataryaları her geçen gün kötüleşiyor. Bence biraz daha para biriktirilip S serisinden S21 ve üzeri modellerden alınmasını öneririm. S21 2. el piyasası 10Bin TL dir ki sonuna kadar değecektir.

Sizce android ile takas etsem hangi model olabilir?
Bence hiç gerek yok 8 ay garantisi olan bir telefonu verip güncelleme almayacak bir telefonu almak cok mantiksız.

Yani A04s'in ne kadar can sıkıcı bir model olduğunu biliyorum, bende de 128 GB modeli var. Yine de iPhone 8 eskidi artık başka bir model seçin bence.

Sizce android ile takas etsem hangi model olabilir?

Hocam sizce bunun yerine a21s 128 GB alınırmı

Hocam sizce bunun yerine a21s 128 GB alınırmı
Arkadaşım da aynı modeli kullanıyor, bir kere şaka olsun diye telefonu yeniden başlatmıştık, 10dakika+ süre geçti telefon anca açıldı. O derece kötü durumda.

Arkadaşım da aynı modeli kullanıyor, bir kere şaka olsun diye telefonu yeniden başlatmıştık, 10dakika+ süre geçti telefon anca açıldı. O derece kötü durumda.
Babamda var ama o kadar kotu değil kararsız kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…