Custom ROM Samsung A12 ROM önerisi

Tamamdir. GSi olarak Android 13 kurabilirsiniz. Android 13 diye yavaş olacağını düşünmeyin, custom rom oldugundan çok hızlanacak.
Kurmak istiyorsanız söyleyin, yardımcı olurum. Tüm verileriniz silineceğinden yedek alın.
En hafif ve tasarımı sade olacak güzel bi rom istiyorum aslında. Dediğiniz gibi android 13 hızlandıracaksa kurabiliriz.

En hafif ve tasarımı sade olacak güzel bi rom istiyorum aslında. Dediğiniz gibi android 13 hızlandıracaksa kurabiliriz.
Hocam suanki telefonum LineageOS Android 13 çalıştırıyor. Galaxy A10s modeli. Stock rom'a göre kat kat daha akıcı çalışıyor. Görünüşünü çok beğeniyorum ben. Birkaç fotoğraf bırakıyorum.
Screenshot_20230506-161105_Settings.png

Screenshot_20230506-161058_Trebuchet.png

Screenshot_20230506-161046_Apple Music.png

Screenshot_20230506-160942_Trebuchet.png

Screenshot_20230506-160937_Trebuchet.png
Arayuz renklerini istediginiz gibi degistirebiliyorsunuz.

Hocam suanki telefonum LineageOS Android 13 çalıştırıyor. Galaxy A10s modeli. Stock rom'a göre kat kat daha akıcı çalışıyor. Görünüşünü çok beğeniyorum ben. Birkaç fotoğraf bırakıyorum.
Arayuz renklerini istediginiz gibi degistirebiliyorsunuz.
Daha önce dediğim gibi downgrade değilde Custom ROM ile Android 10 yükleme şansım var mı ? 13'ü beğenemedim fazla göz alıcı bence. Tema işleriyle çok uğraşan birisi değilim.

Daha önce dediğim gibi downgrade değilde Custom ROM ile Android 10 yükleme şansım var mı ? 13'ü beğenemedim fazla göz alıcı bence. Tema işleriyle çok uğraşan birisi değilim.
Vendor'un Android 10 ile uyusmama ihtimali var. Bir ihtimal kirulabilir.
Bu linkten GSi rom'ların listesine ulaşabilirsiniz.

Vendor'un Android 10 ile uyusmama ihtimali var. Bir ihtimal kurulabilir.
Bu linkten GSi rom'ların listesine ulaşabilirsiniz.
Hangisini indirmeliyim ve hangi program aracılığıyla kuracağım ? Hiç bir bilgim yok cahilliğime verin.

1683379611633.png

Hangisini indirmeliyim ve hangi program aracılığıyla kuracağım ? Hiç bir bilgim yok cahilliğime verin.

Eki Görüntüle 1768696
Bunları internetten aratıp görünümünü beğendiğiniz bir tanesini bana söyleyin. Çoğu AOSP olduğundan aralarından birini beğenirmisiniz bilmiyorum.
LineageOS 18.1'i begenebilirsiniz. Android 11.
AOSP 10 ise Android 10. Birbirlerine benziyorlar zaten.
GSi olarak başka rom yok diye biliyorum.

Son düzenleme:
Bunları internetten aratıp görünümünü beğendiğiniz bir tanesini bana söyleyin. Çoğu AOSP olduğundan aralarından birini beğenirmisiniz bilmiyorum.
10 ya da 11 olarak tavsiye ettiğiniz sade görünümlü rom varmıdır acaba ?

GSi olarak başka rom yok diye biliyorum.
AOSP 10'u tercih edeceğim sanırım. Nasıl başlayacağız ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı