Hocam merhabalar acaba servis ne dedi ? Benimde annemin telefonu aynı durumda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim .Sağ olun hocam. Ama sanmıyorum yazılımsal olacağını. Tahminen ya kirlendi ya da bozuldu. Dediğim gibi; cuma günü götürüp haber ederim.
Hocam hoparlöre alınca ses karşıya gidiyor. Bı kaç araştırdım sıfırlayın diyorlar ne kadar doğru bilemedim.Birçok olasılık var. Ya mikrofonun bozuldu ya da mikrofondan sesini anakarta ileten ve karşıya gönderen ara filmindeki ilgili noktada veya ara filmin kendisinde arıza var. 3 olasılıkta değerlendirilmek zorunda. Mikrofon kolay kolay bozulmaz.
Hocam hoparlöre alınca ses karşıya gidiyor. Birkaç araştırdım sıfırlayın diyorlar ne kadar doğru bilemedim.
Hocam tam anlayamadım bord dediğiniz şey nedir acaba ?Hoparlöre aldığın zaman sesini ileten mikrofon farklıdır ve onu anakarta ileten ara film noktalarında farklıdır. Bu yüzden onu kullanmaya devam ediyor olabilirsin. Dediğim gibi birçok ihtimal var. Sağlıklı olması açısından cihaz bende olsa önce bord dener mikrofon mu anlamaya çalışırım. Eğer bord değişince düzeliyorsa mikrofondur. Sonrasında mikrofon yaparım ona. Eğer hala çalışmıyorsa eski borduyla ara film denerim o zaman muhtemelen çalışır. İkisi de olmazsa konnektörlerden çıkar. Bu sefer de omaj almaya çalışırım. Yani olasılıkların elenmesi gerekiyor.
Hocam tam anlayamadım bord dediğiniz şey nedir acaba?
Teşekkür ederim bakacağım dediğiniz şeylerde haber ederimŞarj soketinin bağlı olduğu bir bütün diyeyim. Üstünde soket, mikrofon, şebeke anteni noktası ve bazı şeyler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.