Custom ROM Samsung A20 için ROM önerisi

mülteciistemem

Decapat
Daha fazla  
Samsung A20(5F) cihazım için ROM önerir misiniz? Aradığım ROM performanslı olacak, arayüzü farklı olacak, farklıdan kastetmek istediğim şey şu tüm ROM'lar birbirinin kopyası gibi pixel, crDroid, LineageOS neredeyse tüm ROM'lar birbirinin aynısı gibi gözüküyor. MIUI kurmak istedim fakat kimse önermedi. İstediğim ROM'da videodaki gibi bir akıcılık istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Millet MIUI'dan kaçmaya çalışıyor Samsung camiası telefonlarına port ediyor o çok garip bir durum, bence en hafif dağıtımı bulup onun üzerine Launcher vs. kurabilirsiniz. Yoksa hemen hemen hepsi aynı zaten. Bir de giriş seviyesi sayılabilecek bir telefondan yüksek performans ve akıcılık beklemek pek mantıklı değil. ROM olarak havoc varsa eğer önerebilirim. Stabil ROM'lar yapıyorlardı.

Millet MIUI'dan kaçmaya çalışıyor Samsung camiası telefonlarına port ediyor o çok garip bir durum, bence en hafif dağıtımı bulup onun üzerine Launcher vs. kurabilirsiniz. Yoksa hemen hemen hepsi aynı zaten. Bir de giriş seviyesi sayılabilecek bir telefondan yüksek performans ve akıcılık beklemek pek mantıklı değil. ROM olarak havoc varsa eğer önerebilirim. Stabil ROM'lar yapıyorlardı.
Launcher nasıl birşey hocam anlayamadım?

Launcher nasıl bir şey hocam anlayamadım

Havoc OS e baktım hocam onun arayüzüde ayni gözüküyor şu an voltageos kurulu performans ve batarya açısından iyi olsa da arayüzü kötü

Hocam hiçbiri istediğim tarzdan bir ROM değildi bugün stock Roma dönüp yeni telefon alacağım kendime yakın zamanda ama yinede teşekkürler

Yeni konular

Geri
Yukarı