Samsung A23 oyun ve gündelik performansı nasıl?

captianprice

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, A23 almaya karar verdim ama performansı nasıldır gündelik hayatta iyi midir bilmiyorum. Bilen birisi var ise yazabilir mi?

işlemci snapdragon 680 iyi ama iş iyi gelmez yani performans çok geride 259.000 puan anututu da snapdragon 775 işlemciyi bakınız yada galaxy s20 fe snapdragon 865 en orta sınıfı hem güçlü işlemci kullanıyor.

İşlemci Snapdragon 680 iyi ama iş iyi gelmez yani performans çok geride 259.000 puan anututu da Snapdragon 775 işlemciyi bakınız ya da Galaxy S20 FE Snapdragon 865 en orta sınıfı hem güçlü işlemci kullanıyor.

A33 ve a 53 olmaz mı reis.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, A23 almaya karar verdim ama performansı nasıldır gündelik hayatta iyi midir bilmiyorum. Bilen birisi var ise yazabilir mi?

Ön kamerası 8 MP zayıf arka kamera video 1080p 30 FPS zayıf snap Dragon 680? 90 Hz 60 FPS sabit bile alamazsın PUBG Mobile oynasan gorila glas 5 başarılı koruyucu bir ekran.
Ekran pls kalitesiz kısacası gündelik hayata işinizi görür ağır mobil oyunlarda orta ayarlarda başarılır olur kamera aman aman değil fakat 90 Hz ekran çok yanlış işlemci 700 serisi olsaydı çok daha iyiydi güncelleme anlamında ise daha yolu var bataryası seni rahat 1 gün götür tüm olumlu ve olumsuz yöneleriyle anlatım iyi sosyaller.

A23 alınacağına Redmi Note 10S (6 GB RAM 64 GB ROM) alınabilir. A23 arkadaş kullanıyordu, videoda 1080p üzerine çıkılmıyor ve WhatsApp'tan okulla ilgili bir şey atarken çok soluk duruyordu. İlle de Samsung alacağım ben diyorsanız M23 5G daha mantıklı olabilir.

peki realme 8 nasıl
Kardeşim önemli olan işlemcidir Snapdragon 775 A73 olabilir ama en iyisi s20 fe dir. Ya diğer modelleri kullanmaktan varsa kullanabilirsin. Asıl işlemci ve batarayada önemlidir. A73 5000mah 775 islemci cok iyi orta sınıf 865 ise daha grafik islemcisi daha iyidir. You tube bak araştır.

A33 ve a 53 olmaz mı reis.
Onlarda Exynos kullanıyor genel olarak çok iyi beslemez tahmin edici değil. Puanlarda biraz zarif diyebilirim. A53 sınıfında biraz geride. A73 Snapdragon 778 li kullanılan orta en iyi işlemcidir.

Kardeşim önemli olan işlemcidir Snapdragon 775 A73 olabilir ama en iyisi s20 fe dir. Ya diğer modelleri kullanmaktan varsa kullanabilirsin. Asıl işlemci ve batarayada önemlidir. A73 5000mah 775 islemci cok iyi orta sınıf 865 ise daha grafik islemcisi daha iyidir. You tube bak araştır.

Onlarda Exynos kullanıyor genel olarak çok iyi beslemez tahmin edici değil. Puanlarda biraz zarif diyebilirim. A53 sınıfında biraz geride. A73 Snapdragon 778 li kullanılan orta en iyi işlemcidir.
Bu arada A73 bahsettiğimde Snapdragon 775 değildir. O yüzden yanlış hatırlattım. Konuyu düzeltim. A73 sadece Snapdragon 778'dir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı