Kafein26 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Amazon.com.tr Hangi telefon alınır? Hangisi daha uzun süre gider babam kullanacak.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Amazon.com.tr Hangi telefon alınır? Hangisi daha uzun süre gider babam kullanacak.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.438 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Kafein26 dedi: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Amazon.com.tr Hangi telefon alınır? Hangisi daha uzun süre gider babam kullanacak. Genişletmek için tıkla... A25 daha fazla güncelleme alacak ve daha stabil yazılıma sahip. Ben olsam A25 tercih ederdim ama M34'te bakılabilir.
Kafein26 dedi: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Amazon.com.tr Hangi telefon alınır? Hangisi daha uzun süre gider babam kullanacak. Genişletmek için tıkla... A25 daha fazla güncelleme alacak ve daha stabil yazılıma sahip. Ben olsam A25 tercih ederdim ama M34'te bakılabilir.
829973 Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 459 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 A25 daha mantıklı.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Eylül 2024 #4 Kafein26 dedi: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Amazon.com.tr Hangi telefon alınır? Hangisi daha uzun süre gider babam kullanacak. Genişletmek için tıkla... A25 daha iyi bir seçim.
Kafein26 dedi: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Amazon.com.tr Hangi telefon alınır? Hangisi daha uzun süre gider babam kullanacak. Genişletmek için tıkla... A25 daha iyi bir seçim.
Kafein26 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 GucukBey dedi: A25 daha fazla güncelleme alacak ve daha stabil yazılıma sahip. Ben olsam A25 tercih ederdim ama M34'te bakılabilir. Genişletmek için tıkla... A25 aldım hocam. Dediğiniz gibi M34 de bakılabilir ama a serisi bana daha stabil geliyor. Öneriniz için teşekkürler.
GucukBey dedi: A25 daha fazla güncelleme alacak ve daha stabil yazılıma sahip. Ben olsam A25 tercih ederdim ama M34'te bakılabilir. Genişletmek için tıkla... A25 aldım hocam. Dediğiniz gibi M34 de bakılabilir ama a serisi bana daha stabil geliyor. Öneriniz için teşekkürler.