Merhaba, anneme telefon bakıyorum bütçe 9-13 bin TL arası. Beklentilerim şarj konusunda üzmeyecek, 2-3 yıl donma problemi olmayacak, kötü olmayan kameraya sahip bir telefon. Samsung harici bir şey düşünmüyorum. Aklımızda A16 vardı ancak A26 lansmanı varmış 18 Mart'ta, sizce bu fiyat bandında iyi bir seçenek olur mu? Alternatif önerileriniz varsa bu fiyat bandında onları da bekliyorum. Teşekkürler.
globalde 300 dolarmış Türkiyede de 11-13 bin bandında gelir diyorlar youtube'da inceleyenler ona istinaden değerlendirdim, siz de bu fiyat bandına göre değerlendirebilir misiniz.
Meet the Samsung Galaxy A26 5G today, with Slimmer Design, Awesome Intelligence for the first time at Samsung IE.
www.samsung.com
globalde 300 dolarmış Türkiyede de 11-13 bin bandında gelir diyorlar youtube'da inceleyenler ona istinaden değerlendirdim, siz de bu fiyat bandına göre değerlendirebilir misiniz.
Meet the Samsung Galaxy A26 5G today, with Slimmer Design, Awesome Intelligence for the first time at Samsung IE.
www.samsung.com