Samsung A26 alınır mı?

Kimmonini

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, anneme telefon bakıyorum bütçe 9-13 bin TL arası. Beklentilerim şarj konusunda üzmeyecek, 2-3 yıl donma problemi olmayacak, kötü olmayan kameraya sahip bir telefon. Samsung harici bir şey düşünmüyorum. Aklımızda A16 vardı ancak A26 lansmanı varmış 18 Mart'ta, sizce bu fiyat bandında iyi bir seçenek olur mu? Alternatif önerileriniz varsa bu fiyat bandında onları da bekliyorum. Teşekkürler.

Baktığım kadarıyla henüz fiyatı belli olmamış, belli olunca alınıp alınmayacağını sorsanız daha mantıklı olurdu.

Özellikleri belli mi belli ise link atarmisin
Baktığım kadarıyla henüz fiyatı belli olmamış, belli olunca alınıp alınmayacağını sorsanız daha mantıklı olurdu.
globalde 300 dolarmış Türkiyede de 11-13 bin bandında gelir diyorlar youtube'da inceleyenler ona istinaden değerlendirdim, siz de bu fiyat bandına göre değerlendirebilir misiniz.

globalde 300 dolarmış Türkiyede de 11-13 bin bandında gelir diyorlar youtube'da inceleyenler ona istinaden değerlendirdim, siz de bu fiyat bandına göre değerlendirebilir misiniz.
Bazı özellikleri son nesil ekranı baya kaliteli gözüküyor söylediğiniz fiyata alınabilir bir cihaz.

Alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı