muaddib.13 Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Aralık 2023 #1 Bugün telefonumu düşürdüm. Hiçbir kırık vs. olmamasına rağmen telefon siyah ekranda kaldı. Telefon hala çalışır vaziyette ama ekran gelmiyor. Ses kısma ve güç tuşuyla restart attığımda sadece Samsung yazısı gelip gidiyor. Bir önerisi olan var mıdır?
Bugün telefonumu düşürdüm. Hiçbir kırık vs. olmamasına rağmen telefon siyah ekranda kaldı. Telefon hala çalışır vaziyette ama ekran gelmiyor. Ses kısma ve güç tuşuyla restart attığımda sadece Samsung yazısı gelip gidiyor. Bir önerisi olan var mıdır?
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #2 Ekranı hasar görmüş olabilir ekranı değiştirip tekrar deneyin.
muaddib.13 Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Aralık 2023 #3 enercii31 dedi: Ekranı hasar görmüş olabilir ekranı değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu ben de tahmin edebiliyorum fakat 2 bin tl vermeden önce evde bir şeyler denemek istedim
enercii31 dedi: Ekranı hasar görmüş olabilir ekranı değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu ben de tahmin edebiliyorum fakat 2 bin tl vermeden önce evde bir şeyler denemek istedim
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 muaddib.13 dedi: Bunu ben de tahmin edebiliyorum fakat 2 bin TL vermeden önce evde bir şeyler denemek istedim Genişletmek için tıkla... Bu konularda bilginiz yoksa evde hiçbir şey yapamazsınız maalesef Bu arada yeni aklıma geldi bir videoda saç kurutma makinesiyle düzeltiyolardı. Eski telefonum Galaxy S4'te de aynı sorun olmuştu Son düzenleme: 15 Aralık 2023
muaddib.13 dedi: Bunu ben de tahmin edebiliyorum fakat 2 bin TL vermeden önce evde bir şeyler denemek istedim Genişletmek için tıkla... Bu konularda bilginiz yoksa evde hiçbir şey yapamazsınız maalesef Bu arada yeni aklıma geldi bir videoda saç kurutma makinesiyle düzeltiyolardı. Eski telefonum Galaxy S4'te de aynı sorun olmuştu
muaddib.13 Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Aralık 2023 #5 Bu videodakileri adım adım uygulayınca telefonumun ekranı geri geldi. İlginenlere duyurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodakileri adım adım uygulayınca telefonumun ekranı geri geldi. İlginenlere duyurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #6 muaddib.13 dedi: Bu videodakileri adım adım uygulayınca telefonumun ekranı geri geldi. İlginenlere duyurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi olmuş o zaman umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsınız.
muaddib.13 dedi: Bu videodakileri adım adım uygulayınca telefonumun ekranı geri geldi. İlginenlere duyurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi olmuş o zaman umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsınız.