Askerr Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Samsung A32 cihazım var, Shadow fight 2 oyunu yüklüyorum. Oyuna girmeye çalışıyorum, oyuna basıyorum 3 saniye duruyor geri atıyor. Neden acaba? Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023
Samsung A32 cihazım var, Shadow fight 2 oyunu yüklüyorum. Oyuna girmeye çalışıyorum, oyuna basıyorum 3 saniye duruyor geri atıyor. Neden acaba? Ne yapmam lazım?
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 40 22 Nisan 2023 #2 Uygulama izinlerinden depolama izni açık mı kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Askerr Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 saygısızlık yapma dedi: Uygulama izinlerinden depolama izni açık mı kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İzinlerde öyle bir şey gözükmüyor açma yerindede yok açık herhalde Artı 0 Eksi
saygısızlık yapma dedi: Uygulama izinlerinden depolama izni açık mı kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İzinlerde öyle bir şey gözükmüyor açma yerindede yok açık herhalde