Otgdestegivarmi Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 121 7 Haziran 2023 #11 NotronYıldızı dedi: Arkadaşlar Samsung A34 telefonumda car X street denedim kasmıyor ancak diğer oyunlara göre daha çok ısınıyor, el yakacak kadar değil. Sizce telefona zarar verir mi, oynayayım mi sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Hiç kimse doğru bir şeyler yazmamış, ama ben yazayım. Carxstreet optimizasyonu çöp olan bir oyun, ısınması çok doğal.
NotronYıldızı dedi: Arkadaşlar Samsung A34 telefonumda car X street denedim kasmıyor ancak diğer oyunlara göre daha çok ısınıyor, el yakacak kadar değil. Sizce telefona zarar verir mi, oynayayım mi sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Hiç kimse doğru bir şeyler yazmamış, ama ben yazayım. Carxstreet optimizasyonu çöp olan bir oyun, ısınması çok doğal.
NotronYıldızı Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #12 Otgdestegivarmi dedi: Hiç kimse doğru bir şeyler yazmamış, ama ben yazayım. Carxstreet optimizasyonu çöp olan bir oyun, ısınması çok doğal. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam benim çok bu oyun piyasasından haberim yok bilmiyordum dediğin gibiyse sıkıntı yok.
Otgdestegivarmi dedi: Hiç kimse doğru bir şeyler yazmamış, ama ben yazayım. Carxstreet optimizasyonu çöp olan bir oyun, ısınması çok doğal. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam benim çok bu oyun piyasasından haberim yok bilmiyordum dediğin gibiyse sıkıntı yok.