- Makaleler
- 3
Bu kadar güvenilir bir şekilde bahsedilirken arkadan gizli iş yürütüyorlar bu ne kadar adil? Ayrıca daha yeni çıkan iPhone 16ların fiyatlarını, özelliklerini gördünüz sence iOS kullanmak ne kadar mantıklı? S24 Ultra yarı fiyatına olmasına ragmen daha güzel özellikler sunuyor. Geçen kuzenime iPhone 15 kullanıyor nasıl oldugunu sordugumda TikTok Instagram kasmıyor iyi ya dedi çogu kişi sadece hava aracı olarak kullanıyor.
Apple'ı çoğu kişinin ne olarak kullandığı firmayı neden ilgilendirsin Apple'ın çıkış fiyatları değişmiyor bizdeki uçuk vergiler sayesinde olan oluyor. Olay Apple'ın bize özel fiyat çekmemesi Samsung'un bölgesel fiyat çekmesi.
Videoda o kadar sallamak için salladığı şeyi gördüm ki, diğer videolarını severek izliyorum ama Apple'a karşı gereksiz ön yargısı olduğunu ve Apple'ın marka olarak stratejisini yapmak istediklerini tam anlayamadığını ve her markanın onun kullanım isterleri doğrultusunda ilerlemesi gerektiğini düşündüğünü düşünmekteyim.
Siz direk Android varken iOS çöp olarak söylemişsiniz bende bu cümlenin yanlış olduğunu söyledim iOS kullanmak, almak için çok sağlam sebepleriniz olabilir, almamak içinde çok güçlü sebepleriniz olabilir bir şeyin size hitap etmemesi onun leş çöp olduğu anlamına gelmez.
iPhone 16 pm serisinde neyi beğenmediniz ne eksik mesela telefonda?