Samsung A34'ten iPhone 13'e geçilir mi?

Bu kadar güvenilir bir şekilde bahsedilirken arkadan gizli iş yürütüyorlar bu ne kadar adil? Ayrıca daha yeni çıkan iPhone 16ların fiyatlarını, özelliklerini gördünüz sence iOS kullanmak ne kadar mantıklı? S24 Ultra yarı fiyatına olmasına ragmen daha güzel özellikler sunuyor. Geçen kuzenime iPhone 15 kullanıyor nasıl oldugunu sordugumda TikTok Instagram kasmıyor iyi ya dedi çogu kişi sadece hava aracı olarak kullanıyor.

Apple'ı çoğu kişinin ne olarak kullandığı firmayı neden ilgilendirsin Apple'ın çıkış fiyatları değişmiyor bizdeki uçuk vergiler sayesinde olan oluyor. Olay Apple'ın bize özel fiyat çekmemesi Samsung'un bölgesel fiyat çekmesi.
Videoda o kadar sallamak için salladığı şeyi gördüm ki, diğer videolarını severek izliyorum ama Apple'a karşı gereksiz ön yargısı olduğunu ve Apple'ın marka olarak stratejisini yapmak istediklerini tam anlayamadığını ve her markanın onun kullanım isterleri doğrultusunda ilerlemesi gerektiğini düşündüğünü düşünmekteyim.
Siz direk Android varken iOS çöp olarak söylemişsiniz bende bu cümlenin yanlış olduğunu söyledim iOS kullanmak, almak için çok sağlam sebepleriniz olabilir, almamak içinde çok güçlü sebepleriniz olabilir bir şeyin size hitap etmemesi onun leş çöp olduğu anlamına gelmez.

iPhone 16 pm serisinde neyi beğenmediniz ne eksik mesela telefonda?

Apple'ı çoğu kişinin ne olarak kullandığı firmayı neden ilgilendirsin Apple'ın çıkış fiyatları değişmiyor bizdeki uçuk vergiler sayesinde olan oluyor. Olay Apple'ın bize özel fiyat çekmemesi Samsung'un bölgesel fiyat çekmesi.
Videoda o kadar sallamak için salladığı şeyi gördüm ki, diğer videolarını severek izliyorum ama Apple'a karşı gereksiz ön yargısı olduğunu ve Apple'ın marka olarak stratejisini yapmak istediklerini tam anlayamadığını ve her markanın onun kullanım isterleri doğrultusunda ilerlemesi gerektiğini düşündüğünü düşünmekteyim.
Siz direk Android varken iOS çöp olarak söylemişsiniz bende bu cümlenin yanlış olduğunu söyledim iOS kullanmak, almak için çok sağlam sebepleriniz olabilir, almamak içinde çok güçlü sebepleriniz olabilir bir şeyin size hitap etmemesi onun leş çöp olduğu anlamına gelmez.

iPhone 16 pm serisinde neyi beğenmediniz ne eksik mesela telefonda?

Sadece sorun vergilerde mi? Apple'ın Türkiye bölgesindede kendilerine göre uçuk fiyat çekiyorlar ve şu an Android'le iOS telefonları karşılaştırıyoruz degil mi? Örnegin Android'lerde bölgesel bir fiyat çekip yüksek kar yapabiliyorken IOS'larda yapılamıyor mu? Şirketlerin bana verdigi degere bakarım. iPhone 16 ile iPhone 15 modellerinin neyinin farklı oldugunu söyler misin Türkiye için? Bir s24 ultra ile bir iphone 16 pro max arasındaki farka bakarmısın? Ne kadar özellikleri farklı? Bu parayla gidip s25 ultra bile alabilirsin çıkdıgında.

Sadece sorun vergilerde mi? Apple'ın Türkiye bölgesindede kendilerine göre uçuk fiyat çekiyorlar ve şu an Android'le iOS telefonları karşılaştırıyoruz degil mi? Örnegin Android'lerde bölgesel bir fiyat çekip yüksek kar yapabiliyorken IOS'larda yapılamıyor mu? Şirketlerin bana verdigi degere bakarım. iPhone 16 ile iPhone 15 modellerinin neyinin farklı oldugunu söyler misin Türkiye için? Bir S24 Ultra ile bir iPhone 16 Pro Max arasındaki farka bakar mısın? Ne kadar özellikleri farklı? Bu parayla gidip S25 Ultra bile alabilirsin çıkdıgında.

Ben attığınız video üzerinden konuştum mantıksız bir video.

sizce sorun telefon fiyatı kadar olan vergilerde değil mi?

Android değil markalar yapıyor yapan marka var yapmayan marka var nereden biliyorsunuz Türkiye'den yüksek kar yaptığını sürümden kazanmak için yapmadığını Samsung'un yüksek kar yaptığına dair bir veri var mı elinizde.

Apple'ın sitesinde 16 Pro 83K Samsung'da S24 Ultra 75k, burada yüksek kar yapan Samsung değil Apple büyük ihtimal ile.

15 ile 16 arasında fark yok demek için uzaktan görüp düşünerek özelliklerini okumamış olmanız gerek.
Apple AI (bu konuda tüm Samsung'lardan daha üstün Apple AI Galaxy AIden daha iyi)
iPhone 15 promax serisinden daha yüksek Geekbench skoru veren A18 işlemci.
Makro çekim.
Kamera iyileştirmeleri.

Yukarıda yazdıklarımın hepsini ve daha fazlasını da ekleyebilirsin S24 Ultra karşılaştırmasında Samsung 8 gen 4 ile S25'i çıkarırsa 16 pm yi geçebilir fakat S24 Ultra daha üstün değil.
Samsung'u o kadar masum tüketiciye değer veren bilgileri önemseyen bir firma olarak düşünmeyin server a bağlı yapay zeka kurup verileri alan ve yapay zekasını seneye paralı yapacak bir firma.

Siz şirketin size verdiği değere bakarak nasıl işletim sistemini kötülüyorsunuz anlayamıyorum tamama Apple'ın politikalarına laf atın bende atıyorum Android kral iOS çöp mu oluyor böyle olunca?

Sizce sorun telefon fiyatı kadar olan vergilerde değil mi?

Android değil markalar yapıyor yapan marka var yapmayan marka var nereden biliyorsunuz Türkiye'den yüksek kar yaptığını sürümden kazanmak için yapmadığını Samsung'un yüksek kar yaptığına dair bir veri var mı elinizde.

Apple'ın sitesinde 16 Pro 83K Samsung'da S24 Ultra 75k, burada yüksek kar yapan Samsung değil Apple büyük ihtimal ile.

15 ile 16 arasında fark yok demek için uzaktan görüp düşünerek özelliklerini okumamış olmanız gerek.
Apple AI (bu konuda tüm Samsung'lardan daha üstün Apple AI Galaxy aıden daha iyi)
Makro çekim.
Kamera iyileştirmeleri.

Yukarıda yazdıklarımın hepsini ve daha fazlasını da ekleyebilirsin S24 Ultra karşılaştırmasında Samsung 8 gen 4 ile S25'i çıkarırsa 16 pm yi geçebilir fakat S24 Ultra daha üstün değil.
Samsung'u o kadar masum tüketiciye değer veren bilgileri önemseyen bir firma olarak düşünmeyin server a bağlı yapay zeka kurup verileri alan ve yapay zekasını seneye paralı yapacak bir firma.

Siz şirketin size verdiği değere bakarak nasıl işletim sistemini kötülüyorsunuz anlayamıyorum tamama Apple'ın politikalarına laf atın bende atıyorum Android kral iOS çöp mu oluyor böyle olunca?

İlk başta incelemeleri, incelemede uzman YouTuber'lar yapıyor ve söyledikleri şey almaya deger olmayacagı fiyatının ucuk oldugu.Özelliklerinin degmeyecegi. Benim demek istedigim Samsung bu indirimi yapabiliyorken bu kadar büyük marka nasıl yapamıyor? Ayrıca videonun neresi mantıksız olan şeyleri gösteriyor hadi taraf tutsa bile yanlış bilgimi gösteriyor? Tabii ki veri çekimini engellemek imkansıza yakın ama iOS abartmıyor mu videodaki gibi? En basitinden Apple ekosistemi herşeyden para alıyor.Sevdigim oyun Fortnite olsun dava süreçlerinden haberin vardır.

sizce sorun telefon fiyatı kadar olan vergilerde değil mi?

Apple AI (bu konuda tüm Samsung'lardan daha üstün Apple AI Galaxy AIden daha iyi)
Makro çekim.
Kamera iyileştirmeleri.

Ayrıca androidde s24 ultra kullanıyorum ve yakınımda iphone 15 oldugu için işleyişi biliyorum.

İlk başta incelemeleri, incelemede uzman YouTuber'lar yapıyor ve söyledikleri şey almaya deger olmayacagı fiyatının ucuk oldugu. Özelliklerinin degmeyecegi. Benim demek istedigim Samsung bu indirimi yapabiliyorken bu kadar büyük marka nasıl yapamıyor? Ayrıca videonun neresi mantıksız olan şeyleri gösteriyor hadi taraf tutsa bile yanlış bilgimi gösteriyor? Tabii ki veri çekimini engellemek imkansıza yakın ama iOS abartmıyor mu videodaki gibi? En basitinden Apple ekosistemi her şeyden para alıyor. Sevdigim oyun Fortnite olsun dava süreçlerinden haberin vardır.

Ayrıca Android'de S24 Ultra kullanıyorum ve yakınımda iPhone 15 oldugu için işleyişi biliyorum.

İşleyiş ne alaka 24 ultrayı 15 ile mi kıyaslıyorsunuz.

Hocam 50mp kamera az gibi geldi bide a34 ten geçsem s24 e fark eder mi çok yada az
hocam kamera lens kalitesi önemlidir mp nin pek bir önemi yok kötü cihazların bile saçma sapan derece de yüksek mp değerliyle çıktığını görmüşsünüzdür zaten kendiniz de eğer kamera kıyaslamak isterseniz en doğru ve geçerli şey dxomark puanlarıdır s24 dxomarkta 133 puanla bu fiyat bandındaki en iyi cihaz şu an kıyasladığınız xiamoinin 131 puan. A34 ün ise dxomarkı 92 sadece yani baya bi fark hissedersiniz emin olun.

İlk başta incelemeleri, incelemede uzman YouTuber'lar yapıyor ve söyledikleri şey almaya deger olmayacagı fiyatının ucuk oldugu. Özelliklerinin degmeyecegi. Benim demek istedigim Samsung bu indirimi yapabiliyorken bu kadar büyük marka nasıl yapamıyor? Ayrıca videonun neresi mantıksız olan şeyleri gösteriyor hadi taraf tutsa bile yanlış bilgimi gösteriyor? Tabii ki veri çekimini engellemek imkansıza yakın ama iOS abartmıyor mu videodaki gibi? En basitinden Apple ekosistemi her şeyden para alıyor. Sevdigim oyun Fortnite olsun dava süreçlerinden haberin vardır.

Ayrıca Android'de S24 Ultra kullanıyorum ve yakınımda iPhone 15 oldugu için işleyişi biliyorum.

Videonun sahibinin telefondan teknonojik cihazlardan istediği tam şeffaflık takip etmeme vs. Bunları tek Apple yapmıyor gibi bir izlenim uyandırıyor kanala Apple yazınca çıkan video sayısı videoların başlıkları ile Google yazınca çıkanlar arasında fark var.

Videoyu detaylı incelerseniz benim bulduğum mantık hatalarını bulursunuz.

Sence sadece Apple mı çekiyor bu kadar veriyi kişiselleşmiş reklamlar nasıl oluşuyor sanıyorsun önüne çıkan reklamlar Google reklam profiline gir bak bir, birkaç yıl önce çok daha detaylı gösteriyordu fakat şu an o kadar detaylı göstermiyorlar.

İncelemede uzmanlık nereden geliyor YouTube'da gördüğün Apple öven veya övmeyen çoğu kanal kamera karşılaştırmasını dahi eşit yapamıyor katalog bilgilerini okuyup geçiyor.

İşleyiş ne alaka 24 ultrayı 15 ile mi kıyaslıyorsunuz.
Ben herhangi bir karşılaştırma yapmadım farkettiysen orda.Ben ne kadar anlatsamda bir şey sunacaksın sen ne kadar yazsanda karşı çıkacagım.Iphone ve samsung farkı ortada artık herkesin kendi tercihi.120k verebilir sonuçda kendi parası kendi kullanacak ama ios bu kadar sorun varken o kadar para vermek mantıksızlık.

Videonun sahibinin telefondan teknonojik cihazlardan istediği tam şeffaflık takip etmeme vs. Bunları tek Apple yapmıyor gibi bir izlenim uyandırıyor kanala Apple yazınca çıkan video sayısı videoların başlıkları ile Google yazınca çıkanlar arasında fark var.

Videoyu detaylı incelerseniz benim bulduğum mantık hatalarını bulursunuz.

Sence sadece Apple mı çekiyor bu kadar veriyi kişiselleşmiş reklamlar nasıl oluşuyor sanıyorsun önüne çıkan reklamlar Google reklam profiline gir bak bir, birkaç yıl önce çok daha detaylı gösteriyordu fakat şu an o kadar detaylı göstermiyorlar.

İncelemede uzmanlık nereden geliyor YouTube'da gördüğün Apple öven veya övmeyen çoğu kanal kamera karşılaştırmasını dahi eşit yapamıyor katalog bilgilerini okuyup geçiyor.
Peki tek taraflı olsun ama sundugu veriler tamamen yanlışmı bu kanal buraya nasıl geldi? Veri ile alakalı olarak Apple ile google ı neden karşılaştırıyorsunuz? İkisi tamamen farklı şey.

İncelemede sürekli haberler yayınlayıp uzman kişiler ile test yapanlar yokmu? Kime güvenegeciz kendi yaptıgımızamı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı