Bunların orijinal sarj aleti kılıfını ve ekran koruyucusunu nereden alabilirim? Samsung'un da bu sorunu var içinden çıkmıyor.A54 veya A35 alabilirsiniz o zaman.
Bunların orijinal sarj aleti kılıfını ve ekran koruyucusunu nereden alabilirim? Samsung'un da bu sorunu var içinden çıkmıyor.A54 veya A35 alabilirsiniz o zaman.
Adaptörü buradan alabilirsiniz;Bunların orijinal sarj aleti kılıfını ve ekran koruyucusunu nereden alabilirim? Samsung'un da bu sorunu var içinden çıkmıyor.
seninle tamamen aynı kaderi paylaşıyoruz ben de de şu an redmi note9 s var ve kronik geldi 4 yıl boyunca resmen çile çektim ve çinli markalardan soğudım benimde bütçem 15k ve ben de a35 ve honor 90 arasında kaldım kaderimiz tamamen aynı yani : ) hangisini tercih ettin ve tercih ettiğinden memnun musunGalaxy A35 256 GB 14.500 TL ve yanında Galaxy Buds FE hediye.
Honor 90 14.900 TL ve yaninda Honor Earbuds X5 kulaklık hediye.
Redmi Note 9S telefondan sorunlarından kurtulmak için bu iki cihaza yöneldim. Xiaomi almayı düşünmüyorum. Sizce hangisi mantıklı bu bütçede? Oyun, sosyal medya vb.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.