Samsung A5 2015'ten veri kurtarmak

gurkanzip

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum)
Benim Samsung A5 2015 telefonum var ve iç ekranı kırıldığı için ekran açılmıyor ama telefon çalışıyor. Telefoncu 380 TL dedi ekran için ama ekranı yapmak yerine 2. el bir telefon alacağım. Bu telefonun içindeki fotoğraflarımı nasıl yedekleyebilirim? Buluta veya flash belleğe fark etmez. Bir çok program gördüm ama onlar için telefonun kilidini açmak lazımmış. Ekran kırık olduğu için açamıyorum. Tek almam gereken fotoğraflarım. Teşekkür ederim şimdiden.

Bilgisayara şarj kablosu takıp telefondaki bilgilerini oraya aktar sonra aktarırsın bir şekilde yeni telefonuna onda da kilit istiyorsa yapacak bir şey yok.

Bilgisayara şarj kablosu takıp telefondaki bilgilerini oraya aktar sonra aktarırsın bir şekilde yeni telefonuna onda da kilit istiyorsa yapacak bir şey yok.
Adam diyor ki iç ekran kırık diyor iç ekran kırık olunca ekrana görüntü gelmiyor ya yine de konuyu okuyun derim.

Dr. Fone ile. Ücretli ama işe yarıyor.

İndirdim ancak telefon modelimi bulamıyor. Galaxy S serisi ve Note serisi var sadece. Diğer modeller yakın zamanda gelecek diyor. Başka bir program var mı?

Adam diyor ki iç ekran kırık diyor iç ekran kırık olunca ekrana görüntü gelmiyor ya yine de konuyu okuyun derim.

Hocam bilgisayara takınca benden hiç şifre bir bilgi falan istemiyor dosyalar yeni bir disk olarak karşıma çıkıyor ekranla alakası yok ki bunun?

Hocam bilgisayara takınca benden hiç şifre bir bilgi falan istemiyor dosyalar yeni bir disk olarak karşıma çıkıyor ekranla alakası yok ki bunun?
Ekran kapalıyken Dosyaları aktar, USB ile bağlan ve diğer ayarları gösterecek menü çıkmıyor ya ondan öyle dedim.

Önceden bağlamışsın sen telefonunu. Ben bilgisayara format atmıştım ondan sonra ilk defa taktım. O yüzden telefon ekranında güven ve güvenme basmamız lazım görmek için. Keşke önceden bağlasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…