Samsung A51 ekran önerisi

LSL

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba bugün kullandığım Samsung A51 cihazın ekranı kırıldı ve ekran arayışı içerisindeyim. Orijinalini bulamadım. Eğer konu hakkında bilgili arkadaşlar varsa mümkünse orijinalini veyahut orijinale yakın ekranını rica ediyorum.

Orijinalini veyahut orijinale yakın ekranını rica ediyorum.

Yan sanayi ekranlar sıkıntı yaratabilir. Belli yerlerde ekran morarması yanıklarla karşılaşmanız olası.
(Fiyat farklarını görün diye attım)

Sizce değer mi hocam bu cihaza paradan çok içindeki bilgilerin gitmesinden korkuyorum.

Sizce değer mi hocam bu cihaza paradan çok içindeki bilgilerin gitmesinden korkuyorum.
Eğer telefondan memnunsanız neden olmasın. En kötü seviyedeki telefon bile 6000 TL olmuş. (Samsung resmi servisine durumunu bildirin yaptıracaksanız kafasına göre iş yapabiliyorlar) Verilerim var önemli lütfen sıfırlama işlemi yapmayın diye.

GSM iletişim'e yaptırmayı düşünüyorum onlara söylerim cihazın hem garantisi yok hem de yurt dışı Samsung'un kabul edeceğini sanmıyorum.

GSM iletişim'e yaptırmayı düşünüyorum onlara söylerim cihazın hem garantisi yok hem de yurt dışı Samsung'un kabul edeceğini sanmıyorum.

Bende ekim 2021'de S7 cihazımın bataryasını değiştirmiştim bayağı memnun kaldım. TR cihazdı. Yine de önceki resmi servis ile yaşamış olduğum deneyimlerden ötürü yaptırmamıştım.

Telefonum A51 - Yıllardır en ufak problemde ' GSM İletişim ' e giderim iyi ki GSM iletişim var. Hem güven açısından hemde aynı gün teslim alabiliyorsun çok avantajlı

GSM İletişim'e giderim iyi ki GSM iletişim var. Hem güven açısından hem de aynı gün teslim alabiliyorsun çok avantajlı

O konuda bende katılıyorum. 6 ay garanti vermeleri de çok hoş. (Eğer param yetişmezse yine batarya değiştirip yoluma devam edeceğim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…