Samsung A51 fiyatına değer mi?

Kesinlikle değer. 3. arkadaşım aldı. Telefon çok güzel özellikle ekran, donanım ve tasarım yönünde çok başarılı. Öneririm. Onun dışında xioamilerede bakabilirsiniz. Hiçbiri sizi üzmez. Ama A51 ayrı güzeldir.
@Anzorias
 
Alınabilir fakat fiyatına bakacak olursak performansı tatmin vermiyor.
Redmi Note 9 Pro modeline bakabilirsin.

 
Şimdi işlemciye falan bakıp Redmi önerecek insanlar için şöyle bir yazı yazmak istiyorum Redmi modelleri 1 Android güncellemesi alıyor ayrıca verilen yazılımı aynı şekilde daha kalitesiz oluyor (Redmi Note 8'de arayüz kasması yaşayan birçok insan var ben dahil). Bu nedenle daha ucuz oluyor ama Samsung 2 hatta artık 3 güncelleme vereceğini söylüyor. Konuya gelirsek Samsung A serisi alıp pek sıkıntı yaşayan insan görmedim o yüzden önerebilirim.
 
AMOLED ekranlar kırılınca tamir için çok para istiyorlarmış diye duydum. Bende telefon almak için araştırıyorum bence en iyi telefon o fiyat aralığında Redmi Note 9 Pro.
 
Sanki A51 segmentine göre en iyi telefonda sende burada Redmi Note 9 Pro'yu telefon olarak görmüyorsun yazık.
Segmentine göre en iyi telefon diye bir şey söylemedim ben? Redmi Note 9 Pro'yu telefon olarak görmüyorsun derken? A51 açık ara Note 9 Pro'yu geçer. Sakın ha Epey puanına bakıp yok Note 9 Pro daha yüksek puanlı falan demeyin. Birinde Xiaomi'nin düşük kalitede parçalar kullandığı Redmi markası, diğerinde ise Samsung A serisi kalitesi var.
 
Segmentine göre en iyi telefon diye bir şey söylemedim ben? Redmi Note 9 Pro'yu telefon olarak görmüyorsun derken? A51 açık ara Note 9 Pro'yu geçer. Sakın ha epey puanına bakıp yok Note 9 Pro daha yüksek puanlı falan demeyin. Birinde Xiaomi'nin düşük kalitede parçalar kullandığı Redmi markası, diğerinde ise Samsung'a serisi kalitesi var.

Biz neyin ne olduğunu biliyoruz zaten :D.
Epey puanlarına bakıp konuşmuyoruz, ″Redmi Note 9 Pro performans konusunda açık ara önde″.
 

Geri
Yukarı