Samsung A51 mi iPhone XR mı?

baymortal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Size telefonla ilgili bir soru soracağım. Şimdi 2 tane seçimim var. Biri Samsung A51 diğeri iPhone XR sizce bunlardan hangisini seçmeliyim. Genellikle telefonda oyun, Instagram, YouTube, TikTok gibi uygulamalarda takılırım sizce bana hangisi daha iyi olacaktır? Birdiğer aklımda kalan soru ise şu diğelim PUBG, standoff 2 fark etmez hesabımı Apple'a geçince orada da kullanabiliyor muyum? Şu an Android kullanıyorum oyun hesaplarımı Apple'a geçirebilecek miyim?

Oyun oynayacaksanız kesinlikle a51. arada %40 işlemci hızı farkı var.
Ekranı daha iyi.

Ya çok yoracak oyunlar oynamıyorum PUBG bile oynamıyorum yazıda sadece örneklendirdim bir standoff 2 bir de zaman geçirmelik mini oyunlar. Onun dışınsa YouTube Instagram falan.

Tercihinizi telefonun güncellik kaç yıl güncelleme alacak veya kendine özel bir özellik, pil performansı gibi bunlara da dikkat etmelisin bence.

Tabii kararı verdikten sonra bakacağım ayrıntılarına sadece size sormak istedim.

Oyun oynayacaksanız kesinlikle a51. Arada %40 işlemci hızı farkı var.
Ekranı daha iyi.

hocam yorumunu şimdi gördüm de iphone xr işlemcisi a51 den kat kat daha iyi antutu puanına göre anlaşılıyor zaten işlemci gücü milleti yanlış yönlendirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…