Samsung A52 fiyat artışı

HzMahmut

Decapat
Katılım
8 Mart 2021
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung A52 bekliyordum almak için. İlk giriş fiyatıyla bayağı şaşırtmıştı. 4 bin TL ile stoğa gelsin alırım diyordum. Lakin stoğa gelemeden zam gelmesi aşırı şaşırtıcı. Samsung Türkiye fiyatı 4200'e çekmiş, Hepsiburada'da 4500 TL olarak listelenmiş ve bir üst model olan A72 ile arasında ilk çıktıklarında bin TL gibi bir fark varken şu an 300 TL bir fark oluştu. Canım ülkemi seviyorum, telefonu getirmeden bindirim getirrn başka ülke bulamazsınız. (!) niye şikayet ediyoruz ki hepimizin cebinde dokunmatik telefon var. Çıkar bakayım telefonunu ülke kötü olsa cebinde bu telefonla mı gezerdin ayıp.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A52'ye şu anda aşırı ilgi var. Bu yıl dünya çapında en çok satan Android telefon olacağı söyleniyor. Türkiye'ye ya az stok getirildi, ya da geldiği gibi satılıyor. Siz Samsung Türkiye yöneticisi olsanız bu ilgiyi görünce indirim mi yaparsınız zam mı? :)
Bütçe varsa A72'ye yönelin, 4.539 TL'ye satılıyor şu anda. Onun fiyatı €/TL olarak bakınca A52'den çok daha mantıklı.
 
Samsung, önceki partinin birkaç saatte tükenmesinden gaza gelmiş sanırım. Başka bir açıklaması yok. Dendiği gibi orta segment premium ihtiyacını yalnız A serisi karşılıyor. Başka markalarda bu fiyat aralıkları hep fiyat performans ürünleri mevcut. Bundan dolayı da çok satacak bir telefon.
 
Bence Samsung arttırma taraftarı değildi. Hepsiburada gibi satıcılar istedi de arttı fiyat bana göre. Almanyadaki fiyatına bakarsanız pek uçurum yoktu samsung iyi kâr edebilirdi. Ama 3. parti şirketler kendileri için zam istedi ki fiyattan biraz kırıp onlarda satabilsin diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı