Custom ROM Samsung A52 telefona Custom ROM mu stock ROM mu atılmalı?

Gamer18

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Samsung Galaxy A52 cihazım var. Ya teknik servise götüreceğim yazılım attıracağım ya da ROM attırıcam. Hangi ROM'u atsam daha sağlıklı ve faydalı olur?

Arkadaşlar elimde Samsung Galaxy A52 cihazım var. Ya teknik servise götüreceğim yazılım attıracağım ya da ROM attırıcam. Hangi ROM'u atsam daha sağlıklı ve faydalı olur?

A14 gibi güncelliğini sürdüren sürüm varken neden Custom ROM seçtin hocam ve o cihazlarda Knox sayacı var. Bozman demek Samsung Health gibi uygulamaların uyarı vermesine sebebiyet verir.

Hiç gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
A14 gibi güncelliğini sürdüren sürüm varken neden Custom ROM seçtin hocam ve o cihazlarda Knox sayacı var bozman demek Samsung Health gibi uygulamaların uyarı vermesine sebebiyet verir.

Hiç gerek yok.

Anlamadım hocam şimdi yazılım mı attırayım telefonuma? Teknik servisten.

Anlamadım hocam şimdi yazılım mı attırayım telefonuma? Teknik servisten.

Hayır hiçbir şey yapmaya gerek yok yazılım attırmak bir işine yaramayacak hatta yetkisiz servise gidersen IMEI'ni bile çalabilirler.

Hala iyi bir telefon neden ROM attıracaksınız?

Hayır hiçbir şey yapmaya gerek yok yazılım attırmak bir işine yaramayacak hatta yetkisiz servise gidersen IMEI'ni bile çalabilirler.

Neden hard reset attım sorun olduğunu düşünüyorum. Yazılım attırsam düzelmez mi?

Hala iyi bir telefon neden ROM attıracaksınız?

Hocam ben şimdi hard reset attım Play Store'de sorun falan var WhatsApp da öyle. Yazılım bozulmuş olabilir mi?

Neden hard reset attım sorun olduğunu düşünüyorum yazılım attırsam düzelmez mi?

Sorunun ne olduğunu söylersen yardımcı olabiliriz hard reset dediğin şey zaten telefonu recoveryden sıfırlamak.

Sorunun ne olduğunu söylersen yardımcı olabiliriz hard reset dediğin şey zaten telefonu recoveryden sıfırlamak.

Sorun şöyle 2 gün önce Play Store da bir sorun oluştu hatası alıyorum WhatsApp yavaş çalışıyor gibi kafam pek rahat değil aslında. Bu durum yüzünden

Cihazınızda Custom ROM atmanızı gerektirecek bir durum yok, hala güncel. Ama istiyorsanız UN1CA ROM'una bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…