Custom ROM Samsung A52 telefona Custom ROM mu stock ROM mu atılmalı?

Teknik servisten yazılım attırayım mı sizce.
Gerek yok hocam rom atma işlemini kendiniz de yapabilirsiniz içiniz rahat etmiyorsa, teknik servisler üstün şeyler değil sizin yapacağınız şeyi yapacaklar.

Gerek yok hocam ROM atma işlemini kendiniz de yapabilirsiniz içiniz rahat etmiyorsa, teknik servisler üstün şeyler değil sizin yapacağınız şeyi yapacaklar.

ROM atma sıkıntılı oluyor diyorlar işte o yüzden dedim. Hata falan veriyorlar diyorlar

ROM atma sıkıntılı oluyor diyorlar işte o yüzden dedim. Hata falan veriyorlar diyorlar

Güncel bir cihaz için gereksiz işlem

Hangi siteden ne indireceğim acaba çoğu kişi yorumlarda olmadı falan demişte o yüzden dedim YouTube'da yok düzgün video.

SamFw'den A52'nin TR CSC versiyonunu indirip, Odin ile kurman gerekli

Arkadaşlar elimde Samsung Galaxy A52 cihazım var. Ya teknik servise götüreceğim yazılım attıracağım ya da ROM attırıcam. Hangi ROM'u atsam daha sağlıklı ve faydalı olur?

Telefonunuzun orijinal yazılımı Download Galaxy A52 SM-A525F (TUR) A525FXXSBFYC1 in Samfw - Samsung firmware download

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung USB driver ı pc ye kurmayı unutmayın.
bu işlem telefonunuzu garanti dışı bırakmaz Knox sayacını etkilemez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…