Samsung A52'den iPhone 13 veya 14'e geçiş mantıklı mı?

Djole

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar şu anki kullandığım telefonum Samsung A52 128 GB daha önce hiç iOS kullanmadım sizce iPhone 13'e veya iPhone 14'e geçmek mantıklı olur mu?

Hocam 13'e geçmek mantıklı olmayabilir. Artık üçüncü senesinde neredeyse. İlle iPhone geçmek isterseniz bu ikisi arasından 14 derdim. Güncel belli başlı noktalarda daha iyi. Bunun yanında ekran yenileme hızı gibi şeylere takılmıyorsanız söylediğiniz geçiş mantıksız değil bence. iOS kullanımı rahat ayrıca kasması biraz uzun sürüyor. 2021'den beri 11 kullanıyorum daha bu sene hafiften kasmaya başladı diyebilirim.

Nası hocam iphone 13 128 gb var hafıza 120gb dolunca kasmaya başlıyor sanki android kullanıyor gibi oluyor.

iOS arayüzü hoşuma gidiyor ayrıca o akıcılığı kamerası vs o yüzden geçmek istiyorum. Peki 14 de kronik sorun var mıdır?

Selamlar şu anki kullandığım telefonum Samsung A52 128 GB daha önce hiç iOS kullanmadım sizce iPhone 13'e veya iPhone 14'e geçmek mantıklı olur mu?

İkisi de o fiyat bandında alınmaz. S24FE bile çok daha mantıklı. One UI 7 ile de arayüz oldukça degisiyor. Duruma göre bir bakın derim. Düz seri iPhone'ye geçmek pek mantıklı değil.

O fiyata S24+ ya da S25 alsanız daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Cebimde para da kalsın diyorsan S24FE'de yönelebilirsin.

O fiyata S24+ ya da S25 alsanız daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Cebimde para da kalsın diyorsan S24FE'de yönelebilirsin.

Kamera odaklıysa S24 veya S24+ veya S25 hatta S23 Ultra bile daha mantıklı olacaktır hocam. S24FE bende kullanıyorum kamerası ana seriler kadar iyi değil.

Kamera odaklıysa S24 veya S24+ veya S25 hatta S23 Ultra bile daha mantıklı olacaktır hocam. S24FE bende kullanıyorum kamerası ana seriler kadar iyi değil.

Kamera odaklıysa almasını önermem. Ama fiyatına göre iyi bir telefon.

Evet hocam. F/P'nin kralı şu an. Performans olarak S24+'tan bile farkı yok neredeyse.

MediaMarkt mağazına gittim geçen gün yetkiliye sordum S24+ ile S24FE'yi. Adamın dediği işlemcileri aynı çok fazla fark yok aynı neredeyse. O kadar para vermeni önermem yerinde olsam S24FE'ye yönelirdim dedi.

@kxy S23 telefonlara göz attım Galaxy AI gelmemiş ayarlarda gözükmüyordu. S25 telefonlarda Galaxy AI kısmına tıkladım 11 tane vardı. S24 Galaxy AI kısmına tıkladım 9 tane vardı. Sanırsam One UI 7 geldiği zaman 11 tane olur S24 telefonlarda.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…