İnceleme Samsung A54 5G

Cihazı alalı yaklaşık 1 hafta oluyor. Genel olarak bu fiyatta alınabilecek en iyi 3 4 telefondan biri olduğunu söyleyebilirim. 12.500 liraya aldım ben ama zam geldiğini duydum.
1. Kamera 8/10
Bu fiyat bandındaki Samsung olmayan bütün rakiplerinden çok rahat bir şekilde daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gece çekimlerinde gerçekten çok başarılı. OIS desteği sayesinde 1080P'de çok stabil çekimler yapmak mümkün. Buraya birkaç fotoğraf bırakıyorum
2. Ekran 10/10
120Hz süper AMOLED bir ekran. İnanılmaz kaliteli ve canlı. Bu arada telefonun IP67 su geçirmezlik sertifikası var (1m tatlı suyun altında 30dk) bu da çok büyük bir artı.
3. İşlemci performansı 8/10
Ben Exynos versiyonunu kullanıyorum ve performansı gayet de iyi. Bazı arkadaşlar Exynos'u duyunca besleme duymuş şeytan gibi davranıyorlar ama aşırı bir eksik görmedim snapdragona göre. Gayet de akıcı ve gerekli performansı veriyor. Codm'da 90FPS seçeneği açık ama optimizasyon sebebiyle kullanılamıyor. Wild Rift'te ise 110 120 FPS arası alıyorum. Ha Snapdragon olsaydı belki 120 sabit alırdım o kadar.
4. Batarya 8/10
Henüz yeni aldığım için tam olarak oturmamış olabilir ama performansı yeterli geldi. En az 2 3 saat oyun otnayan biri olarak söylüyorum bunu. Eğer bu kadar oyun oynamıyorsanız hayli hayli yeter. Yaklalık 8-10 saat ekran süresi var diyebiliriz.
Tasarım 10/10
Cihaz inanılmaz şık ama biraz ağır gelebilir. Benim için bir sıkıntı oluşturmadı açıkçası amam eski telefonunuz daha hafifse rahatsız edebilir bir süre.

S20FE,S21FE,A34 ve S23 e baktım bugün Teknosada.En iyi tasarım bence S23 ündü.6.1 inçmiş benim elime tam oturdu 14 yaşındayım ellerim fazla büyük değil tek elle çok rahat kullanılıyor.Sonrasında S20FE nin tasarımı hemen hemen S21FE ile aynıydı ama kamera tasarımı olarak S20FE yi beğendim.En beğenmediğim cihaz A34 oldu çok kalın ve biraz büyük geldi sanki 6.7 inçlik bir blok taşıyormuş gibi geldi ve plastik kasa olması pek iyi değil.S20FE de plastik ama kaliteli duruyor A34 de öyle bir duruş yok bence.

Size en uygun olanı alın hocam ağır geliyorsa ileride rahatsız edebilir. S23 ile a 54 arasın epey bir fiyat farkı var ama A54 yerine S20FE de alınabilir rahatlıkla.

Bu modelde always on display varsa gerçekten güzel. Acaba 4K 30 FPS video özelliği var mı? Benim 2019 model cihazımda var çünkü.

4 yıl önce 11 Pro Max 12 bin lirayken iPhone alan aptaldır diyenler şu an 12.500 liraya F/P telefon arıyor...

Size en uyuhun olanı alın hocam ağır grliyorsa ilerde rahatsız edebilir. S23 ile a 54 arasın epey bir fiyat farkı var ama A54 yerine S20fe de alonabilir rahatlıkla.
Ben zaten S20FE alacağım Teknosaya gitmişken Samsung cihazlara falan bir bakayım dedim.Hepsini inceledim yani en iyisi S23 ondan sonra S21FE ile S20FE aynı gibi geldi kalite açısında en kalitesiz hissettiren A34 dü ama yinede o fiyata bence çok iyi bir cihazı bütçesi o civarlarda olanlar bence hemen almalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…