focusblack01 Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 6 yıldır Samsung kullanıyorum bütçe az günlük kullanım + ara sıra oyun için A35 ile A55 arasında kaldım.
6 yıldır Samsung kullanıyorum bütçe az günlük kullanım + ara sıra oyun için A35 ile A55 arasında kaldım.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.953 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #2 focusblack01 dedi: 6 yıldır Samsung kullanıyorum bütçe az günlük kullanım + ara sıra oyun için A35 ile A55 arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Almaya değer. Gayet güzel cihazdır.
focusblack01 dedi: 6 yıldır Samsung kullanıyorum bütçe az günlük kullanım + ara sıra oyun için A35 ile A55 arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Almaya değer. Gayet güzel cihazdır.
focusblack01 Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #3 XPlasma dedi: Almaya değer. Gayet güzel cihazdır. Genişletmek için tıkla... a35 mi a55 mi hocam ısınma kronik sorunu olan telefonlar diye duydum en ufak uzun sure tiktok izlemede bile
XPlasma dedi: Almaya değer. Gayet güzel cihazdır. Genişletmek için tıkla... a35 mi a55 mi hocam ısınma kronik sorunu olan telefonlar diye duydum en ufak uzun sure tiktok izlemede bile
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #4 A55 orta segment için kötü bir telefon değil Samsung isteniyorsa alınır.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 14 31 Mart 2025 #5 focusblack01 dedi: A35 mi A55 mi hocam ısınma kronik sorunu olan telefonlar diye duydum en ufak uzun sure TikTok izlemede bile. Genişletmek için tıkla... Kroniği yok. İkisi de güzel cihazlar. Ama tercihim A55 olurdu.
focusblack01 dedi: A35 mi A55 mi hocam ısınma kronik sorunu olan telefonlar diye duydum en ufak uzun sure TikTok izlemede bile. Genişletmek için tıkla... Kroniği yok. İkisi de güzel cihazlar. Ama tercihim A55 olurdu.
focusblack01 Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #6 GucukBey dedi: A55 orta segment için kötü bir telefon değil Samsung isteniyorsa alınır. Genişletmek için tıkla... Samsung arayüz daha iyi Android cihazlar içinde. VolantMito dedi: Kroniği yok. İkisi de güzel cihazlar. Ama tercihim A55 olurdu. Genişletmek için tıkla... A35'te varmış ama A55 bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2025
GucukBey dedi: A55 orta segment için kötü bir telefon değil Samsung isteniyorsa alınır. Genişletmek için tıkla... Samsung arayüz daha iyi Android cihazlar içinde. VolantMito dedi: Kroniği yok. İkisi de güzel cihazlar. Ama tercihim A55 olurdu. Genişletmek için tıkla... A35'te varmış ama A55 bilmiyorum.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #7 focusblack01 dedi: Samsung arayüz daha iyi Android cihazlar içinde Genişletmek için tıkla... Görünüş ya da düzen olarak bahsediyorsanız kişiden kişiye değişir haksızsınız diyemem.
focusblack01 dedi: Samsung arayüz daha iyi Android cihazlar içinde Genişletmek için tıkla... Görünüş ya da düzen olarak bahsediyorsanız kişiden kişiye değişir haksızsınız diyemem.
Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #8 focusblack01 dedi: 6 yıldır Samsung kullanıyorum bütçe az günlük kullanım + ara sıra oyun için A35 ile A55 arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... A55 güzeldir, bakabilirsin.
focusblack01 dedi: 6 yıldır Samsung kullanıyorum bütçe az günlük kullanım + ara sıra oyun için A35 ile A55 arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... A55 güzeldir, bakabilirsin.
focusblack01 Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #9 GucukBey dedi: Görünüş ya da düzen olarak bahsediyorsanız kişiden kişiye değişir haksızsınız diyemem. Genişletmek için tıkla... Öznel tabii ki sizce ne Android'lerde?
GucukBey dedi: Görünüş ya da düzen olarak bahsediyorsanız kişiden kişiye değişir haksızsınız diyemem. Genişletmek için tıkla... Öznel tabii ki sizce ne Android'lerde?
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #10 focusblack01 dedi: Öznel tabii ki sizce ne Android'lerde? Genişletmek için tıkla... Tasarım olarak öznel düşüncem bence de One UI ama bunun nedeni muhtemelen uzun süredir One UI öncesinde de Samsung Experience kullanıyor olmam. Tabii optimizasyon, akıcılık, animasyon, ısı yönetimi vb konularda o kadar iyi olmasa da seviyorum.
focusblack01 dedi: Öznel tabii ki sizce ne Android'lerde? Genişletmek için tıkla... Tasarım olarak öznel düşüncem bence de One UI ama bunun nedeni muhtemelen uzun süredir One UI öncesinde de Samsung Experience kullanıyor olmam. Tabii optimizasyon, akıcılık, animasyon, ısı yönetimi vb konularda o kadar iyi olmasa da seviyorum.