Merhaba Samsung A71 telefonum var ve bilgisayara bağlamak istiyorum fakat aygıt yöneticisinde telefonumu göremiyorum. Farklı USB portlarında da denedim fakat beceremedim acaba yardımcı olur musunuz?
bilgisayarımda type c kablosu girişi yok malesefType c kablosuyla pc ye bağladıkdan sonra telefonda bildirim panelinde bi uyarı ekranı gelmesi lazım cihazda neye izin veriyosunuz gibisinden, 3 adet seçenek var : yalnızca şarz-dosya aktarımı-internet bu kısımdan dosya aktarımını seçin.
orjinal kablo değil malesefKullandığınız USB kablosu data transferi özelliğini taşıması gerek orijinal Samsung kablosuysa sorun yok. Ayarlardan geliştirici seçeneklerini gir ve "USB Hata Ayıklama" seçeneğini aç ondan sonra dosyalar vs. hepsi gözükür.
kurdum fakar birşey değişmediSamsung USB driverını kurun.
Kurdum fakar bir şey değişmedi.
Type-C girişi olmasına gerek yok USB portuna bağlayacaksınız zaten, sorun yüksek ihtimal kabloda sadece şarj ediyordur.bilgisayarımda type c kablosu girişi yok malesef
orjinal kablo değil malesef
nerden açılıyorCihazı dosya paylaşımini açtınız mi?
olabilirType-C girişi olmasına gerek yok USB portuna bağlayacaksınız zaten, sorun yüksek ihtimal kabloda sadece şarj ediyordur.
Nereden açılıyor
Olabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.