Samsung A71 şifre sıfırlama nasıl yapılır?

spartacus1967

Centipat
Daha fazla  
Samsung A71 şifremi unuttum. Sıfırlama işlemi yapmak istiyorum fakat telefonu kapatmak istediğimde telefonun şifresini girmemi istiyor.

Samsung A71 şifremi unuttum. Sıfırlama işlemi yapmak istiyorum fakat telefonu kapatmak istediğimde telefonun şifresini girmemi istiyor.

Ses kısma ile Power tuşuna 7 saniye basılı tutunca yineden başlar. Ekran kapandığı gibi direk Power artı ses artırma yap recovery mod için.

Birkac kez dene, algilamamistir belki.

Hocam, şu an ses kısma + telefonu kapama tuşuna bastım. Siyah ekran geldiği gibi kapama + ses açma yaptım. Bu sefer döngüye girdi. Sürekli Samsung Galaxy yazısı çıkıp kapanıyor. Çıkıp kapanıyor. Biraktigimda ise telefon yine menüye girmeden açıldı.

Ses kısma ile Power tuşuna 7 saniye basılı tutunca yineden başlar. Ekran kapandığı gibi direk Power artı ses artırma yap recovery mod için.

Hocam, factory reset attım fakat yeniden şifreyi istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an ses kısma + telefonu akapama tuşuna bastım siyah ekran geldiği gibi kapama + ses açma yaptım bu sefer döngüye girdi sürekli Samsung Galaxy yazısı çıkıp kapanıyor çıkıp kapanıyor birkaitgimda ise telefon yine menüye girmeden açıldı.

Hocam factory reset attım fakakt yineden şifreyi isitiyor.

Google hesabını kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı