Samsung A73 fiyatına değer mi?

Burakk.1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon alacağım. Benim için çok özelliklli olması önemli değil, günlük işlerim için kullanacağım. Sadece uzun ömürlü olsun istiyorum. Samsung harici marka pek istemiyorum. O yüzden A33 almaya düşünüyordum. Ama A73 daha uzun ömürlü olur ve fark eder diyorsanız o bütçeye çıkabilirim. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon alacağım. Benim için çok özelliklli olması önemli değil, günlük işlerim için kullanacağım. Sadece uzun ömürlü olsun istiyorum. Samsung harici marka pek istemiyorum. O yüzden A33 almaya düşünüyordum. Ama A73 daha uzun ömürlü olur ve fark eder diyorsanız o bütçeye çıkabilirim. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Hocam ben A70 kullanıcısıyım. Bu telefon piyasaya çıktığından beri bende hiçbir problemi yok şükür. Muhtemelen değiştirmeye çalışırsam A70 serisinden aşağısı kurtarmaz gibi.

Şuan bende var bataryası kötü bir telefon. Anlamadığım eşimde m52 var. Aynı işlemci aynı batarya kapasitesi fakat A73 şarjı, M52'ye göre daha hızlı tükeniyor. Hem de telefonu ben pek kullanmadığım halde :) Özellikleri güzel, bence fiyatına göre kamerası da gayet başarılı. Tek eksi yönü batarya..

A73 ile A33 arasında;
İşlemci farkı.
RAM farkı.
Ekran Hz farkı.
Kamera farkından emin değilim fakat A73'ün MP'si daha yüksek.
Wi-Fi 6 var A73 de, diğeri Wi-Fi 5

Aradaki 3 bine değecek özellikler var açıkçası, bütçeye göre tercih yapılabilir.

Eğer S20 FE 256 GB 8 GB RAM versiyonu, A73 ile aynı fiyat olsa o da tercih edilebilirdi.

S20 FE 128 GB olan versiyonda 6 GB RAM var. Bu yüzden onu tercih etmem.

A73 kendi fiyat bandında en iyisi gibi görünüyor.

Ben S20FE alırdım onun fiyatına.

Şuan bende var bataryası kötü bir telefon. Anlamadığım eşimde m52 var. Aynı işlemci aynı batarya kapasitesi fakat A73 şarjı, M52'ye göre daha hızlı tükeniyor. Hem de telefonu ben pek kullanmadığım halde :) Özellikleri güzel, bence fiyatına göre kamerası da gayet başarılı. Tek eksi yönü batarya..
M52 bende de var gerçekten batarya yönünden başarılı bir telefon. Ortalama kullanımda 2 güne yakın gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı