Samsung A73 vs. Oppo Reno 7 4G

Bütçe
9600
Oxygenos, ColorOS ile birleşmedi tepkilerden sonra. Farklı arayüzler ayrıca. Oxygenos stabil, performanslı ve ColorOS kadar sade de değil.

Siz sanırım OnePlus 7T serisinin tanıtıldığı tarihte kaldınız. ColorOS ne ise Oxygen OS da o. Altyapılar aynı, yalnızca markalar kendine göre cüzi özelleştirmeler yapıyor. Ayrıca Oxygen OS tamamen stabil değil, hataları bulunuyor. Her modeli de alınabilir değil, mesela 10 Pro modeli bisküvi gibi parçalanıyordu, Nord 2 modelinin ise batarya patlama sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Şu an yurt dışından getirme zahmetine değecek markaların, Google Pixel - Motorola - ASUS olduğunu düşünüyorum.
 
Hiçbir arayüz dört dörtlük değil. İki arayüz görsel farklılıktan ziyade deneyim olarak da apayrılar. OxygenOS daha başarılı bir arayüz, BBK grubu altında olsalar da farklı markalardı ta ki Oppo, OnePlus'ı bünyesine katana kadar. OnePlus bünyeye katıldıktan sonra OxygenOS'un, ColorOS ile birleşeceği açıklandı, ancak gelen tepkilerden sonra OxygenOS'a karışmayacaklarını açıkladılar.

Aynı kod tabanını kullansalar da deneyim olarak farklılar bu bir gerçek.
Her modeli de alınabilir değil.
Kimse her modeli alınabilir demiyor.
 
Siz sanırım OnePlus 7T serisinin tanıtıldığı tarihte kaldınız. ColorOS ne ise Oxygen OS da o. Altyapılar aynı, yalnızca markalar kendine göre cüzi özelleştirmeler yapıyor. Ayrıca Oxygen OS tamamen stabil değil, hataları bulunuyor. Her modeli de alınabilir değil, mesela 10 Pro modeli bisküvi gibi parçalanıyordu, nord 2 modelinin ise batarya patlama sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Şu an yurt dışından getirme zahmetine değecek markaların, Google pixel - motorola - ASUS olduğunu düşünüyorum.

Hocam ben tasarımını ve işlemcilerini çok beğendim Oppo ve OnePlus'un ama IMEI söylediniz fikrimini değiştirdiniz o yüzden A73 alacağım galiba bir de yurt dışı cihazlarda buradan alınma kablosuz kulaklıklar kullanabilir miyiz?
 

Geri
Yukarı