Samsung Account sıkıntı yaratır mı?

LeonScottKennedy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler dilerim. Telefonum Samsung ve malumunuz çoğu şeye Samsung Account istiyor. Sorum şu: Ben cihazımda bir hesapla oturum açsam, sonra oturumu kapatma veya hesabımı silme kararı alırsam veri kaybı veya istemediğim bir şeyler olur mu? ICloud'a benzer durumlar olur mu?

Daha önce telefonu Samsung Accounttan ayırmışlığım oldu ve bir sorun çıkmadı. iCloud'da olduğu gibi hesaptan çıkış yapmadan telefonu sıfırlarsanız yeniden iCloud girişi yapma gereksinimi var mı bilmiyorum ama hesabınızı telefondan ayırabilir veya silebiliyorsunuz.

Samsung hesabı Galaxy Store temalar cihazımı bul için var sadece Google hesabınızı kaybetmeyin ve unutmayın o yeter hesaptan ayırsan sorun olmaz.
Daha önce telefonu Samsung Accounttan ayırmışlığım oldu ve bir sorun çıkmadı. iCloud'da olduğu gibi hesaptan çıkış yapmadan telefonu sıfırlarsanız yeniden iCloud girişi yapma gereksinimi var mı bilmiyorum ama hesabınızı telefondan ayırabilir veya silebiliyorsunuz.
O zaman açıyorum gitsin ne tema kullananiliyorum ne uygulama ne diğer şeyler ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı