Rehber Samsung Android sürümü düşürme veya yükseltme

Üretici firmanın (Samsung, LG, son, HTC, Xiaomi vb.) Yayınlamadığı her yazılımdan şüphe etmeliyiz.

Android 8.0 oreo mevcut en son.

Arama ekranına *#1234# yazıp SS atar mısınız?

Hmm anladım o zaman Custom ROM olayına girişmek istemediğimden şu telefona bari bir 9.0 getirmeliydiler ama işte 2 güncelleme veriyor sadece Samsung.
J7 Prime bile 8.1 ve Experience sürümü daha yüksek A7 2017'den nasıl oluyorsa.

Stock olarak deseydiniz iyi olurmuş.

G975FXXSeful1 Android 11 yüklü S10 Plus cihazımı Android 10 düşürebilir miyim?

Merhaba, A105F cihazım var. One UI 3 güncellemesini beğenmedim ama u sürümü uymuyor düşürmek için. U sürümünü nasıl düşürürüm? Ya da ne yapabilirim?

G975FXXSeful1 Android 11 yüklü S10 Plus cihazımı Android 10 düşürebilir miyim?
U sürümünüz 14 ve maalesef Android 10'a düşüremiyorsunuz.

Merhaba, A105F cihazım var. One UI 3 güncellemesini beğenmedim ama u sürümü uymuyor düşürmek için. U sürümünü nasıl düşürürüm? Ya da ne yapabilirim?

Yazılım bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
One UI 3.1
Android 11
A105FDDS7CVA2

U sürümünüz 14 ve maalesef Android 10'a düşüremiyorsunuz.

Yazılım bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Peki yine de teşekkür ederim.

G975FXXUEGVA4/G975FOXMEGVA4/G975FXXUEGVA2 bu Samsung Galaxy S10 Plus cihazım da güncelleme aldı şuan Android 12 bunu geri Android 11 e veya 10 a düşürmem de imkansız değil mi?

Son düzenleme:
Peki yine de teşekkür ederim.

G975FXXUEGVA4/G975FOXMEGVA4/G975FXXUEGVA2 bu Samsung Galaxy S10 Plus cihazım da güncelleme aldı şuan Android 12 bunu geri Android 11 e veya 10 a düşürmem de imkansız değil mi?
S10e telefonum son sürüm a12 yüklü bunu en düşük hangi sürüme düşürebilirim bilgisi olan var mıdır? teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…