Samsung atıv book 3 Lol FPS Düşüklüğü

Chocovore

Megapat
Daha fazla  
i5 3230m 2.60 ghz cpu
radeon hd 7670m 1 gb ekran kartı
intel hd graphics 4000 2gb ekran kartı
ve 8gb ram var

Arkadaşlar lol oynarken düşük FPS alıyorum. Low ayarlarda 60 FPS zor oynuyorum. PC'nin yüksek ayarlarda kaldırması gerekmez mi, ben mi yanılıyorum? Neden istediğim perfomansı alamıyorum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
işletim sistemim win 8.1 , sürücüm güncel gözüküyor ,internet bağlatnım 50mbs fibernet, cs go da da fps düşmesi yaşıyorum
sağ tıklayıp radeon hd 7670m ile çalıştırma gibi bir seçenek yok

İşletim sisteminiz ve sürücü sürümünüz nedir? İnternet bağlantınız ne durumda? Diğer oyunlarda durum nasıl?

işletim sistemim win 8.1 , sürücüm güncel gözüküyor ,internet bağlatnım 50mbs fibernet, cs go da da FPS düşmesi yaşıyorum

LOL sağ tıklayıp,radeon HD 7670m ile çalıştırın.
Dediğiniz şey sadece Nvidia ekran kartlarında oluyor. Yanlış bilgi vermeyiniz.
işletim sistemim win 8.1 , sürücüm güncel gözüküyor ,internet bağlatnım 50mbs fibernet, cs go da da FPS düşmesi yaşıyorum
sağ tıklayıp radeon HD 7670m ile çalıştırma gibi bir seçenek yok
Masa üstüne sağ tıklayıp "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" seçeneğine tıkla. Oradan oyununun .exe ile biten uygulamasının ekran görüntüsünü koy.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı