RAM yükseltilebiliyor ve çok basit bir şekilde. Hatta 4 RAM slot'u gözüküyor sistemde ikisi kolay ulaşabileceğiniz yerde , diğer ikisi için alt kapağın tamamı açılması gerekiyor sanırım hiç açmadım. Ekran kartı geçişleri evet hemen olmayabiliyor. Yazılımları güncellediğinizde , mesela oyunları kendisi tanıyıp o oyunları açtığınızda otomatik geçiş yapıyor.
Isınma ise şöyle İzmir'de yaşayan biri olarak aslında çok kötü değil oyun oynağınızda yükseliyor ama soğutucu gibi bişeyle halledilebilir bir durum. Şimdiye kadar hiç ısınmadan kapanma gibi bir sorun yaşamadım ama o raddeye ulaşmadı. Bir de Photoshop'da mesela ileri boyutlarda çalışırken biraz ısınıyor mesela bir 10-15 layer'lık neredeyse 3-4 GB'lık dosyalarla çalışırken biraz zorlanıyor ama epeydir kullanıyorum pek üzmedi.
SSD takabilirsiniz fakat HDD sökerek takabilirsiniz , CD sürücüsü olmadığı için içinde SSD koyabileceğiniz ayrı bir alan yok yani varsa da ben görmedim yaklaşık bir hafta önce bununla ilgili bir başlık açtı fakat pek dikkat çekmedi muhtemelen, başlığın daha çok kısaltmaları küçük harfle yazma sorunum dikkat çekti. Sevgilerle , eğer aklına takılan sormak istediğin başka detay olursa sorabilirsin, seve seve cevaplayabilirim.