Samsung Ative Smart PC Pro 700t High Sierra kurulum hatası

Serjez

Decapat
Katılım
8 Mayıs 2021
Mesajlar
266
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, öncelikle birkaç gün önce başka bir siteden(Türk) High Sierra Clover kurulum imajını indirmiştim sonrasında Mac'ı yükleyip kurulumun ikinci aşamasına geçtim bin bir türlü hatalar aldım bu hataları o siteye bile yazdım ama yardımcı olamadılar, CPU not supporteddan tut, randomseede kadar ama ben bu hataların hepsini bir şekilde çözdüm sonrasında ekte de belirttiğim gibi bir hata almaya başladım. Kanımca yine driverlarla alakalı bir sorun ama ben burada hatanın görseliyle EFI dosyamı size sunacağım umarım yardımcı olabilirsiniz :)

Sistem özellikleri:
-Intel HD Graphics 3000 (1920*1080) (başka bir ekran kartı yok)
-Intel i5(1.4 GHz)
-4 GB RAM.
-64 GB SSD.

Şu anda içinde sadece kurulu macOS var. (Belirttiğim gibi ikinci kurulum aşamasındayım ilkini yükledim.) İçinde Windows bulunmamakta.
Bilgisayar modeli başlıkta da belirttiğim gibi Samsung ative Smart PC Pro 700t.
Bu bilgisayar aslında bir tablet/laptop, belki de kurulumu bu yüzden bu kadar zordur ama yabancı kaynaklarda bu bilgisayarı kullanan herkes High Sierra'yı kurmayı başarmış, bu gruba ben de dahil olmak istiyorum yardımlarınızla :)
EFI dosyam: EFI
 

Dosya Ekleri

  • Hata.jpg
    Hata.jpg
    229,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey yaparsanız beni gerçekten çok mutlu edersiniz, şimdiden çok teşekkür ederim. Beklemedeyim.
Bugün 1. nesil ve 2. nesil EFI ile alakalı @Recep Baltaş ile konuşmuştum. Birkaç güne ilk Beta EFI olarak daha sonra imajların içine dahil edilmiş olarak tam sürüm bir EFI yayınlayacağım :)
 
Bugün 1. nesil ve 2. nesil EFI ile alakalı @Recep Baltaş ile konuşmuştum. Birkaç güne ilk Beta EFI olarak daha sonra imajların içine dahil edilmiş olarak tam sürüm bir EFI yayınlayacağım :)
Çok teşekkür ederim :) Acaba bu beta EFI'yi birkaç gün sonra bu konuya atsanız benimkinde denesek olur mu? Tabii size uyarsa...
 
Sen kurmuşsun çoktan :D

Hocam OpenCore değil midir yav? OpenCore için sanmıştım. Ayrıca batarya tanıtma noktasına gelince beni etiketleyin gördükten Max. 50 dakika sonra hallederiz :)
 

Geri
Yukarı