Samsung B310 şarjı bitiyor

Computer Geek

Hectopat
Daha fazla  
Bu tuşlu telefonu çoğumuz biliriz. Askerlik için almıştım ancak telefona dokunmasam bile şarjı 1 günde bitiyordu. Telefonun yenisinden aldım, onda da aynı problem var. Normalde 5 güne kadar bekleme süresi mevcut diye biliyorum. Bu durum can sıkıyor. Tuşlu telefona ihtiyacım var. Askerlikten sonra tuşlu telefonu anneme verdim dokunmatiklere alışkın olmadığı için. Bütçeyi çok aşmayacak tuşlu telefon önerilerinizi bekliyorum. Sıfır olursa sevinirim. Fiziki mağazalardan alacağım. Mediamarkt, Vatan, Teknosa vs. yerlerden.

Bu tuşlu telefonu çoğumuz biliriz. Askerlik için almıştım ancak telefona dokunmasam bile şarjı 1 günde bitiyordu. Telefonun yenisinden aldım, onda da aynı problem var. Normalde 5 güne kadar bekleme süresi mevcut diye biliyorum. Bu durum can sıkıyor. Tuşlu telefona ihtiyacım var. Askerlikten sonra tuşlu telefonu anneme verdim dokunmatiklere alışkın olmadığı için. Bütçeyi çok aşmayacak tuşlu telefon önerilerinizi bekliyorum. Sıfır olursa sevinirim. Fiziki mağazalardan alacağım. MediaMarkt, vatan, Teknosa vs. yerlerden.

Piyasadaki B310E'lerin yüzde 90'ı çakma MP3 beklentin yoksa Nokia 105 gibi modellere yönel.

Sorun bataryada değil, şebekede. Cihaz eski nesil olduğu için günümüzde sinyal yakalamakta zorlanıyor ve arka planda sürekli baz istasyonu ararken pili içiyor. Yenisini de alsanız düzelmez.
Hikking X1 bakabilirsiniz.

Sorun bataryada değil, şebekede. Cihaz eski nesil olduğu için günümüzde sinyal yakalamakta zorlanıyor ve arka planda sürekli baz istasyonu ararken pili içiyor. Yenisini de alsanız düzelmez.
Hikking X1 bakabilirsiniz.
Ucuz diye Bimcell kullanıyordum. Şebekeden dolayı olması enteresan bir durummuş dediğiniz doğruysa.

Piyasadaki B310E'lerin yüzde 90'ı çakma MP3 beklentin yoksa Nokia 105 gibi modellere yönel.
Arama olsun yeter bana. Annemin telefonu o artık çünkü. Rehberinde 20-30 kişi bile yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı