Samsung B350E ile oyun bölümüne tıklanıldığında hafıza yok uyarısı

mustafausul311

Centipat
Merhaba Samsung B350E diye yeni bir telefon aldım ve oyun bölümüne tıklıyorum ama "hafıza yok bazı Java uygulamalarını sil" hatası alıyorum. Ama neyi silmek istesem silinmiyor, çözümünü bilenler yarımcı olabilirler mi?

Cevap verecek bilen kimse yok mu?

Kimse yok mu?

Son düzenleme:
Merhaba Samsung B350'e diye yeni bir telefon aldım ve oyun bölümüne tıklıyorum ama "hafıza yok bazı Java uygulamalarını sil" hatası alıyorum. Ama neyi silmek istesem silinmiyor, çözümünü bilenler yarımcı olabilirler mi?

Kimse yok mu?

Bende de aynı sorun var.

Merhaba Samsung B350'e diye bir telefon aldım tuşlu, oyun simgesine tıkladığım vakit bana "hafıza yok, bazı Java uygulamalarını sil"diye bir uyarı veriyor çözümü nedir yardımcı olur musunuz?-acil-

Merhaba Samsung B350E diye yeni bir telefon aldım ve oyun bölümüne tıklıyorum ama "hafıza yok bazı Java uygulamalarını sil" hatası alıyorum. Ama neyi silmek istesem silinmiyor, çözümünü bilenler yarımcı olabilirler mi?

Kimse yok mu?
Abi eğer çözümünü bulduysan bana da anlatır mısın?

Bende de aynı sorun var.

Merhaba Samsung B350'e diye bir telefon aldım tuşlu, oyun simgesine tıkladığım vakit bana "hafıza yok, bazı Java uygulamalarını sil"diye bir uyarı veriyor çözümü nedir yardımcı olur musunuz?-acil-

Abi eğer çözümünü bulduysan bana da anlatır mısın?

Bende çözümünü bulamadım iade etmiştim telefonu zaten bozuk çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı