Samsung Bluetooth Smart keyboard Trio 500 bağlanmıyor

yzfg

Femtopat
Daha fazla  
Samsung Bluetooth Smart keyboard Trio 500 cihazını herhangi bir cihaza bağlarken yeniden bağlamayı deneyin veya pin eşleşmiyor diyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Piller zayıflamaya başlayınca önce yavaşlamıştı space tuşuna basınca "W" yazıyordu ve ardından sürücü hatası verdi. Bluetooth algılasa bile bağlanmıyordu. Pilleri değiştirince bağlandı ve sürücü hatası da yoktu ancak bu sefer de yazmıyordu. Klavyeyi kaldırdım ancak eşleşme kodunu doğru girsem de tekrar bağlanmadı ve yeniden bağlamayı deneyin veya pin eşleşmiyor diyor. Tablet ve telefonda da denedim aynı sorunla karşılaştım. Ayrıca klavyeyi görmediği durumlarda oluyor tekrar tekrar deneyince görüyor ancak yine eşleşmiyor.

(Bilgisayarda klavye ve Bluetooth sürücülerinde sıkıntı yok. Sürücüleri güncelledim tekrar yükledim düzelmedi. İnternetten araştırarak klavye değerlerini sıfırladım ve videodaki uzantıyı değer olarak verme gibi şeyleri de denedim. Çalıştıra "device pairing wizard" ,boşluksuz, yazınca çıkan ekranda klavye gözükmüyor. )

problemi çözebildiniz mi? benim klavyemde bi anda space basında b yazmaya başladı. klavyeyi kapatıp pcden cihazı unut dedim. ancak sonrasında asla bulunabilir olmadı, f7-8-9 tuşlarına basılı tutmayı denesem de asla arama moduna(rengarenk yanıp sönen) moda geçiremiyorum.

Problemi çözebildiniz mi?

Arkadaşlar bende de bu sorun vardı. Klavyeye girilecek kod geliyor olmasına rağmen ben girdiğimde bağlanılamıyor diyordu. Ayarlarda Bluetooth sekmesinde eşlenmiş tüm klavye bağlantılarını kaldırdım. Eşlenmiş cihazlardan klavyelerin hepsini kaldırdım yani. Ondan sonra denedm ve bağlanabildim. Bunu deneyebilirsiniz belki işe yarar.

Sorunu çözebildiniz mi? Pillerin gücü zayıfladıktan sonra, kopmalar başladı. Pilleri değiştirdim ama bu sefer hiç bağlanmıyor. Sadece yeşil ışık yanıp sönüyor ve Bluetooth da gözükmüyor. Dünden beri çözüm arıyorum bulamadım.

Vallahi hocam duruyor dolapta faturasını kaybettim. Garantiye yollayamadım.Duruyor öyle

Hayret bir şey ya, bu problemi yaşayan çok az kişi var. Onlarda çözümsüz kalmışlar galiba. Samsung servisini de yazdım. Servise yolla diyorlar. Reset tuşu falan olaydı, çözerdik kendimiz.

Beyler ctrl + F7 e 5 saniye basılı tutun ışıklar yanıp sönecek orada görecek bluetoothu oradan bağlayın.

Konuyu hortlattın kardeşim depodan çıkardım maalesef durum aynı bağlanmıyor. Eşleme moduna giriyor ama.

Konuyu hortlattın kardeşim depodan çıkardım maalesef durum aynı bağlanmıyor. Eşleme moduna giriyor ama.
Kanka daha bugün aldım, aynı durumu bende yaşadım konu arattım baktım çözülmemiş, konunun eski olduğunu da gördüm aslında ama yinede yazayım dedim belki yardımı olur diye. Nasıl olmuyor ne olmuyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…