Samsung Bluetooth Smart keyboard Trio 500 cihazını herhangi bir cihaza bağlarken yeniden bağlamayı deneyin veya pin eşleşmiyor diyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Piller zayıflamaya başlayınca önce yavaşlamıştı space tuşuna basınca "W" yazıyordu ve ardından sürücü hatası verdi. Bluetooth algılasa bile bağlanmıyordu. Pilleri değiştirince bağlandı ve sürücü hatası da yoktu ancak bu sefer de yazmıyordu. Klavyeyi kaldırdım ancak eşleşme kodunu doğru girsem de tekrar bağlanmadı ve yeniden bağlamayı deneyin veya pin eşleşmiyor diyor. Tablet ve telefonda da denedim aynı sorunla karşılaştım. Ayrıca klavyeyi görmediği durumlarda oluyor tekrar tekrar deneyince görüyor ancak yine eşleşmiyor.
(Bilgisayarda klavye ve Bluetooth sürücülerinde sıkıntı yok. Sürücüleri güncelledim tekrar yükledim düzelmedi. İnternetten araştırarak klavye değerlerini sıfırladım ve videodaki uzantıyı değer olarak verme gibi şeyleri de denedim. Çalıştıra "device pairing wizard" ,boşluksuz, yazınca çıkan ekranda klavye gözükmüyor. )