4 460msMustafa Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Samsung Galaxy Buds 2 - Jabra Elite 3 Active Karşılaştırması - Epey bu iki kulaklık arasında kaldım. Benzer önerileriniz veya şu daha iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı? Yoksa bu ikisi arasından tavsiyeniz hangisi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
Samsung Galaxy Buds 2 - Jabra Elite 3 Active Karşılaştırması - Epey bu iki kulaklık arasında kaldım. Benzer önerileriniz veya şu daha iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı? Yoksa bu ikisi arasından tavsiyeniz hangisi olur?
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 460msMustafa dedi: Samsung Galaxy Buds 2 - Jabra Elite 3 Active Karşılaştırması - Epey bu iki kulaklık arasında kaldım. Benzer önerileriniz veya şu daha iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı? Yoksa bu ikisi arasından tavsiyeniz hangisi olur? Genişletmek için tıkla... Bence Buds 2
460msMustafa dedi: Samsung Galaxy Buds 2 - Jabra Elite 3 Active Karşılaştırması - Epey bu iki kulaklık arasında kaldım. Benzer önerileriniz veya şu daha iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı? Yoksa bu ikisi arasından tavsiyeniz hangisi olur? Genişletmek için tıkla... Bence Buds 2