JustDaimon
Kilopat
Samsung Buds 2'den AirPods 2. Nesil'e geçilir mi? Samsung S21 FE kullanıyorum elimde fazladan AirPods 2. nesil var.
Apple AirPods (2nd generation) Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless Side-by-Side Headphones ComparisonAirPods 2 kullanıyorum hala gideri olan bir kulaklık. Buds 2’yi bilmiyorum kıyaslama yapamam ancak AirPods 2 küçümsenemez.
AirPods 2’nin üstüne 2 nesil kulaklık çıktı. Samsung’un son nesil kulaklığıyla kıyaslanabiliyorsa bu AirPods 2’nin ne kadar iyi olduğundandır.Apple AirPods (2nd generation) Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
Buradaki testlere güvenerek tercih yapılabilir, siz AirPods 2'yi bu kadar övdüyseniz Buds 2 onu 2'ye falan katlamış diyebiliriz.
Kıyaslanamıyor zaten sorun da orada, aralarında iki kat fiyat farkı var ve biri hiçbir şey sunmuyor bile. Tamamen ülkedeki marka popülaritesinden dolayı satılan saçma bir ürün bana kalırsa.Samsung'un son nesil kulaklığıyla kıyaslanabiliyorsa.
Buds 2'yi kullanıyorum gereğinden fazla iyi. Aynı ekosistem konusunda da katılıyorum.Dediğim gibi Buds 2’yi bilmiyorum kıyaslama yapamam. Ama yukarıda arkadaşın dediği aynı ekosisteme sahip cihazları kullanma konusunu destekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.