Samsung Buds 2'den AirPods 2. Nesil'e geçilir mi?

Kaliteyi nasıl kaybederim adlı çalışmayı yapmış olursunuz. Geçilmez, hele ki Samsung cihaz kullanıyorsunuz hiç geçilmez. AirPods'u satın gitsin, zaten ülkemizde gereksiz piyasası var. Yurt dışında iki ürün de aynı fiyata satılıyor, özellik ve ses kalitesi bakımından Buds 2 daha iyi.

Apple AirPods (2nd generation) Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
Buradaki testlere güvenerek tercih yapılabilir, siz AirPods 2'yi bu kadar övdüyseniz Buds 2 onu 2'ye falan katlamış diyebiliriz.
AirPods 2’nin üstüne 2 nesil kulaklık çıktı. Samsung’un son nesil kulaklığıyla kıyaslanabiliyorsa bu AirPods 2’nin ne kadar iyi olduğundandır.

Dediğim gibi Buds 2’yi bilmiyorum kıyaslama yapamam. Ama yukarıda arkadaşın dediği aynı ekosisteme sahip cihazları kullanma konusunu destekliyorum.

Samsung'un son nesil kulaklığıyla kıyaslanabiliyorsa.
Kıyaslanamıyor zaten sorun da orada, aralarında iki kat fiyat farkı var ve biri hiçbir şey sunmuyor bile. Tamamen ülkedeki marka popülaritesinden dolayı satılan saçma bir ürün bana kalırsa.

Dediğim gibi Buds 2’yi bilmiyorum kıyaslama yapamam. Ama yukarıda arkadaşın dediği aynı ekosisteme sahip cihazları kullanma konusunu destekliyorum.
Buds 2'yi kullanıyorum gereğinden fazla iyi. Aynı ekosistem konusunda da katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı