Peki ya rahatsız etme gibi bir durum olur mu? Ayrıca neden silikonsuz olanlar uzun şekilde de bunlar böyle kısa şekilde acaba? Mikrofon vs konusunda da sıkıntı olur mu, Samsung Buds FE çok içime yattı fakat silikonlu olmasından ötürü tereddüt yaşıyorum :(

Silikonsuzlarin kafasi ince ve cubuk seklinde, bunlarda butun parcalar kafanin icinde toplandigindan orasi daha sisman gozukuyor, bir olayi yok yani.

Bilmiyorum.
Ters mi takmışım?
Yok ya ters takmamışımdır kanatlarını kulağımın kepçsine yerleştiriyorum kanatları içinde.

Kanatlari kullanmadigimdan hatirlamiyorum da disi sanki cok yan duruyormus gibi geldi. Gerci ters takinca agri ve baski yapiyor, ters taksaniz hissederdiniz muhtemelen ben yanlış anladim.

Screenshot_20240808_193650_YouTube.jpg

Silikonsuzlarin kafasi ince ve cubuk seklinde, bunlarda butun parcalar kafanin icinde toplandigindan orasi daha sisman gozukuyor, bir olayi yok yani.

Kanatlari kullanmadigimdan hatirlamiyorum da disi sanki cok yan duruyormus gibi geldi. Gerci ters takinca agri ve baski yapiyor, ters taksaniz hissederdiniz muhtemelen ben yanlış anladim.

Kulağıma takma referansım bu ama kanatları tam içine giriyor.
Kulağımın kavisine tam otutturuyorum yoksa rahatsız ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı