Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar. Daha önce TWS kulaklık kullanmadım, ucuz kablolu kulaklıklar kullandım. Telefonum ise Samsung İlk defa alacağım için çok para da vermek istemiyorum, ortalama 1000-1500 TL bütçe ile en fiyat performans kulaklık sizce hangisidir?

-Kulaklıktan beklentilerim:-Ergonomik olmasını ve kulağıma tam oturmasını istiyorum. Kulağımı ağrıtmayacak, sanki kulaklık takmıyormuşum gibi hissettirecek kulaklık arıyorum.

-Mikrofonun'un iyi olmasını istiyorum çünkü sesli sohbet ve aramalar için de kullanacağım.
-Rica ediyorum bu özellik benim için çok önemli. Dışarıya çok az ses verecek ya da hiç ses vermeyecek bir kulaklık istiyorum.
-Bluetooth bağlantısı vb. şeylerde gecikme olmasın istiyorum.
-İlk defa gerçek anlamda ANC özellikli kulaklığı dışarıda kullanacağım, ANC performansı F/P olsun istiyorum.
-Uzun ömürlü olsun istiyorum.

Bu fiyata en güzel donanım, en güzel sesler olsun istemiyorum. Bas vb. çok fazla özellikli müzik dinleyen ve bu konularda seçici olan biri değilim. Beklentilerimi en çok karşılayabilecek kulaklık önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Düşündüğüm kulaklık Samsung Buds FE, sizce alınır mı? Yoksa bu fiyata daha uygunu var mıdır?
Son olarak arkadaşlar daha önce hiç silokonlu kulaklık kullanmadım, bu yüzden endişeliyim ve Huawei FreeBuds 2 gibi silikonsuz model mi alsam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Bütçesinde en iyisi. Kulağınıza oturursa dışarıya ses vermez, ağrı yapmaz, ANC'si iyi çalışır. Bunların hepsi kulağa bağlı. Silikon ise sizin tercihinize kalmış bir şey, misal ben silikonsuz kulaklık kullanamıyorum.

Bütçesinde en iyisi. Kulağınıza oturursa dışarıya ses vermez, ağrı yapmaz, ANC'si iyi çalışır. Bunların hepsi kulağa bağlı. Silikon ise sizin tercihinize kalmış bir şey, misal ben silikonsuz kulaklık kullanamıyorum.

Silikon sanırım kulağın en içine kadar giriyormuş ve mikrop vs kapmasına da neden oluyormuş öyle okudum. Silikonsuz kulaklar uzun oluyorlar, bunlar ise tam kulağa giriyor kulağa bir zararı olur mu diye korkuyorum çünkü ben uzun saatler kullanabilirim kulaklık. Peki ya silikonsuz öneriniz var mı?

Anker Soundcore Q30 gibi kaliteli bir kulaklıktan geçiş yaptım. Ona rağmen ses kalitesinde hiç bir düşüşü fark etmedim. Kulaklık rahat, dışarıya ses vermiyor, ANC modu yeterli, mikrofonu güzel. Samsung telefonlarda oyun modunu açarsanız gecikme süresi acayip azalıyor, ben öyle kullanıyorum. Alınabilir bir kulaklık. Silikonlardan da hiç mikrop kapanı görmedim, kulaklığı başkasına vermeyin mikrop kapmazsınız.

Silikon sanırım kulağın en içine kadar giriyormuş ve mikrop vs kapmasına da neden oluyormuş öyle okudum. Silikonsuz kulaklar uzun oluyorlar, bunlar ise tam kulağa giriyor kulağa bir zararı olur mu diye korkuyorum çünkü ben uzun saatler kullanabilirim kulaklık. Peki ya silikonsuz öneriniz var mı?

Temiz kullanırsanız mikrop vs olmaz, yeri geldiğinde benim de 4-5 saat çıkarmadığım oluyor ancak hiç de böyle bir sorunum yok. "kulağın en içine giriyormuş" kısmı da pek doğru değil, parmağınızla kulağınızı tıkadığınız kadar giriyor.

Temiz kullanırsanız mikrop vs olmaz, yeri geldiğinde benim de 4-5 saat çıkarmadığım oluyor ancak hiç de böyle bir sorunum yok. "kulağın en içine giriyormuş" kısmı da pek doğru değil, parmağınızla kulağınızı tıkadığınız kadar giriyor.

Peki ya rahatsız etme gibi bir durum olur mu? Ayrıca neden silikonsuz olanlar uzun şekilde de bunlar böyle kısa şekilde acaba? Mikrofon vs konusunda da sıkıntı olur mu, Samsung Buds FE çok içime yattı fakat silikonlu olmasından ötürü tereddüt yaşıyorum :(

Anker Soundcore Q30 gibi kaliteli bir kulaklıktan geçiş yaptım. Ona rağmen ses kalitesinde hiç bir düşüşü fark etmedim. Kulaklık rahat, dışarıya ses vermiyor, ANC modu yeterli, mikrofonu güzel. Samsung telefonlarda oyun modunu açarsanız gecikme süresi acayip azalıyor, ben öyle kullanıyorum. Alınabilir bir kulaklık. Silikonlardan da hiç mikrop kapanı görmedim, kulaklığı başkasına vermeyin mikrop kapmazsınız.
Peki silikonsuz öneriniz var mı , silikonlu konusunda çok tereddüt yaşıyorum

@Jiyunotameni Silikonsuz daha sağlıksız bence. Hem kulağı daha çok ağrıtıyor hem de kulak içinin şeklini bozma riski var.

Ne diyebileceğimi bilmiyorum, dediğim gibi daha önce Max 100 TL'lik kulaklıklar kullanmıştım. Şimdi ilk defa TWS kulaklık alacağım için deneyim sahibi değilim ve endişeliyim. O halde siz Huawei FreeBuds SE 2 gibi silikonsuz modeller yerine bu fiyata Samsung Buds FE'yi öneriyorsunuz, kararsızlık kötü bir şey ya ve bu kararsızlığın sebebi de deneyim olmaması. İş ayakkabısı almak için foruma soru soruyorum, cevap veren de olmuyor kararsız kalıyorum. Tıraş makinesi için de :(
Amazon'da 1253 lira beyaz rengi Buds FE, sanırım onu alacağım

Ne diyebileceğimi bilmiyorum, dediğim gibi daha önce Max 100 TL'lik kulaklıklar kullanmıştım. Şimdi ilk defa TWS kulaklık alacağım için deneyim sahibi değilim ve endişeliyim. O halde siz Huawei FreeBuds SE 2 gibi silikonsuz modeller yerine bu fiyata Samsung Buds FE'yi öneriyorsunuz, kararsızlık kötü bir şey ya ve bu kararsızlığın sebebi de deneyim olmaması. İş ayakkabısı almak için foruma soru soruyorum, cevap veren de olmuyor kararsız kalıyorum. Tıraş makinesi için de :(
Amazon'da 1253 lira beyaz rengi Buds FE, sanırım onu alacağım
Kulaklıktan mikrop kapmanız için ilk önce kulaklığın mikrop kapması lazım. Kulaklığı sadece kendi kulağınızda kullanırsanız, kullanmadığınız zaman da kutusuna koyarsanız mikrop kapma riski kalmıyor zaten. Kulaklıktan mikrop kapma riskini de ilk defa sizden duydum, hiç kapan biriyle karşılaşmadım.

Kulaklıktan mikrop kapmanız için ilk önce kulaklığın mikrop kapması lazım. Kulaklığı sadece kendi kulağınızda kullanırsanız, kullanmadığınız zaman da kutusuna koyarsanız mikrop kapma riski kalmıyor zaten. Kulaklıktan mikrop kapma riskini de ilk defa sizden duydum, hiç kapan biriyle karşılaşmadım.

Yorumlarda okumuştum o yüzden söyledim, yukarıda söylediğim özellikler için silikonlu ve Buds FE almak en mantıklısı değil mi? Uzun saatler kullanımda ağrıtmasını ya da mikrofonda, bağlantıda sorun olmasını hiç istemiyorum :( profesyonel müzik dinleyicisi değilim çok iyi olmasa da olur önemli olan rahat ve ağrıtmaması, ileriye dönük zararı olmaması

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı