Samsung C27HG70 çözünürlük ayarı

Kusura bakmayın internette baktığım HD 4300/4500 ekran kartlarında DVI çıkışı vardı yanılmışım. Ekran kartınızla 1440P olarak yararlanamayacaksınız muhtemelen.

Bütçe var ise monitörden 2K olarak faydalanmak için ekran kartınızı güncel bir model ile yenileyebilirsiniz.

Ekran kartı ana karta entegre galiba. Değişim pek mümkün gözükmüyor gibi. Dönüştürücü aparatları ile harici ekran kartı takılabilir mi? Ya da işimi görebilecek 6.000-7.000₺ bandında bir PC öneriniz var mı? Eğer tek çare bu ise.:(

Dizüstü mü kullanıyorsunuz anlamadım. Masaüstü ise entegre çok nadir gördüm.

Eğer toplama bir PC'ye sahipseniz tam özelliklerini, bir markanın PC'si ise model numarasını paylaşabilir misiniz?

PC toplama/yeni alma ile ilgili yeni bir konu açmanız gerekiyor sosyal kuralları gereği sanırım. Bu yüzden yeni konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Evet maalesef ekran kartı değişimi mümkün değil. Nasıl bir PC istediğiniz ile ilgili yeni bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı