Samsung CF396 24' Curved Monitör Alındı

r-sql

Kilopat
Arkadaşlar dün bir konu açmış ve sizinle hangi monitörü almam gerektiği konusunda istişare yapmıştım. Uzun araştırmaların neticesinde fiyat performans ürünü olarak gördüğüm 782 TL fiyatı ile Vatanbilgisayar'dan başlıkta gördüğünüz monitörü aldım. RX570 kullanıyorum.

SyncMaster 740N isimli 13 yaşındaki monitörümden geçtim. Dolayısıyla arada dağlar kadar fark olduğunu söyleyebilirim :)

Aklında bu monitöre dair soru işaretleri olanları elimden geldiğince aydınlatmaya çalışırım.

Güle güle kullan. 2 yıl olacak, eski ayaklı modelini kullanıyorum. Fiyatına göre işimi görüyor. Güzel monitör.
Teşekkür ediyorum hocam, beklentim bu kadar yüksek değildi aslında ama ciddi manada beklediğimden iyi çıktı şuan için tek sıkıntım klavyenin sarsıntısından dahi sallanıyor olması. Çok abartılacak bir sallanma değil, belki de ayağını oturtamamışımdır.

Teşekkür ediyorum hocam, beklentim bu kadar yüksek değildi aslında ama ciddi manada beklediğimden iyi çıktı şuan için tek sıkıntım klavyenin sarsıntısından dahi sallanıyor olması. Çok abartılacak bir sallanma değil, belki de ayağını oturtamamışımdır.
Benimki de sallanıyor, ayaktan kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı