Samsung cihazlar için özel ROM var mı?

Ayılar_Kralı

Hectopat
Telefona Android 9 ROM yükledim ama hiçbir şey yoktu, Gapps dahil, Samsung cihazlarda Galaxy store gibi Samsung'a özel uygulamalar geliyor. Bu uygulamalar ROM olarak var mıdır? Ayrıca Android 6 'da COD Mobile oynayan var mı, yani uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yüklemis olduğunuz Custom ROM'da Gapps ekli değilse bu siteden uygun Gapps paketini indirip rom yükledikten hemen sonra Recovery'den çıkmadan Gapps paketinide flashlayarak Google uygulamalarına kavuşabilirsiniz.
Diğer yandan Samsung stock proğramları başka romlarda çalışmaz. Çalışsa bile işinize yarayacak kaliteli bir uygulaması yok. Cihazınızın ne olduğunu tam anlamadım ama Samsung bir cihazınız varsa ve işlemciniz Exynos model ise Custom ROM yüklemenin bir manası yok çünkü kaynak kodu meselesi sebebi ile bulacağınız ROM'lar arayüz değişikliğinden başka birşey içermeyecek.

Zaten her şey yüklü bende bir sorun yok Android 9 ROM ile ilgili ama Galaxy store sadece orijinal olarak yüklü geliyor ya hani onu Android 9 ROM için yükleyebilir miyim diye sordum.( Cihaz Samsung Galaxy J500FN ) pek sanmıyorum ama şansımı deneyeyim dedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı