H Hamsi Mert Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 150 21 Nisan 2020 #1 SAMSUNG LC24RG50 24" 144Hz/ 4MS/ Freesync/ VA/ Kavisli Full HD Gaming Monitör LC24RG50FQMXUF www.mediamarkt.com.tr Ürün bu. Böyle bir soru sorma nedenimse şu video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 01:50`de açamadıklarını söylüyorlar. Bu özellik güncel bir monitörde açılabilecek bir özellik mi yoksa açılmıyorsa tüm ürünlerde mi açılmayacak?
SAMSUNG LC24RG50 24" 144Hz/ 4MS/ Freesync/ VA/ Kavisli Full HD Gaming Monitör LC24RG50FQMXUF www.mediamarkt.com.tr Ürün bu. Böyle bir soru sorma nedenimse şu video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 01:50`de açamadıklarını söylüyorlar. Bu özellik güncel bir monitörde açılabilecek bir özellik mi yoksa açılmıyorsa tüm ürünlerde mi açılmayacak?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 21 Nisan 2020 #2 FreeSync özelliği mevcut. FreeSync özelliği olan monitörlerde, G-Sync açılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FreeSync özelliği mevcut. FreeSync özelliği olan monitörlerde, G-Sync açılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H Hamsi Mert Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 150 21 Nisan 2020 #3 CillianMurphy dedi: FreeSync özelliği olan monitörlerde, G-Sync açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim alacaktım ve şimdi tam kararı vermiş oldum.
CillianMurphy dedi: FreeSync özelliği olan monitörlerde, G-Sync açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim alacaktım ve şimdi tam kararı vermiş oldum.
SanalAzrail Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 273 25 Nisan 2020 #4 Hamsi Mert dedi: Teşekkür ederim alacaktım ve şimdi tam kararı vermiş oldum. Genişletmek için tıkla... Cihazi aldiniz mi acaba?
Hamsi Mert dedi: Teşekkür ederim alacaktım ve şimdi tam kararı vermiş oldum. Genişletmek için tıkla... Cihazi aldiniz mi acaba?
H Hamsi Mert Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 150 26 Nisan 2020 #5 SanalAzrail dedi: Cihazi aldiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Aldım. Çok şükür bir sıkıntısı yok. Sadece displayport ile g sync açabildiğinizi biliyorsunuzdur zaten.
SanalAzrail dedi: Cihazi aldiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Aldım. Çok şükür bir sıkıntısı yok. Sadece displayport ile g sync açabildiğinizi biliyorsunuzdur zaten.
Alp Demir Kilopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 1.274 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #6 Hamsi Mert dedi: Aldım. Çok şükür bir sıkıntısı yok. Sadece displayport ile g sync açabildiğinizi biliyorsunuzdur zaten. Genişletmek için tıkla... Ürünü almayı düşünüyorum, herhangi bir ışık sızması, ghosting gibi sıkıntılarla karşılaştınız mı? ve önerir misiniz?
Hamsi Mert dedi: Aldım. Çok şükür bir sıkıntısı yok. Sadece displayport ile g sync açabildiğinizi biliyorsunuzdur zaten. Genişletmek için tıkla... Ürünü almayı düşünüyorum, herhangi bir ışık sızması, ghosting gibi sıkıntılarla karşılaştınız mı? ve önerir misiniz?