Samsung EB-U2510X powerbank alınır mı?

499337

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar sosyal halkı.
Günlük hayatta okulda, dışarıda gezide kullanmak için bir powerbank bakıyorum. Özellikle günübirlik gezilerde kullanmak adına. Önümüzdeki ay bir geziye çıkacağım. 5 gün ve sadeceleri geceleri otelde geçireceğim. Özellikle onun için lazım. Telefon - kulaklık - saat ekosistemim Samsung olduğu için ilk iş buna baktım. Ayrıca kablosuz desteği de olması iyi çünkü ek bir kablo daha taşımama gerek kalmaz saat için. İleride telefonu da değiştireceğimi varsayarsam kablosuz güzel bir artı katkı. Ama fiyatı diğer 10000 MAh'lik powerbanklere göre çok daha pahalı. O yüzden aklımda şüphe var.

Acaba bunun yerine Baseus star-lord 20000 mAh veya normal Baseus 10000 MAh'lik mi alsam diyorum. 20000 olan güzel ama o da kalın duruyor.

Bu arada Samsung olanı deneme şansım oldu birinde, cidden güzel duran, kullanışlı bir cihaz. Ama fiyatı beni çekindiriyor. Eylül sonunda 1250TL falanken alacaktım dedim 1-2 hafta beklerim. Hata yaptım bu ülkede beklememek lazım. Yasak bu ülkede beklemek abi. Yasak.

Bana fiyatı özellikle bu ekonomide normal geliyor. Güzel cihaz zaten alınır.

Bana fiyatı özellikle bu ekonomide normal geliyor. Güzel cihaz zaten alınır.
Yani Samsung olması, ayrıca malzemesinin kalitesi ve kablosuz desteği zaten bariz artılar. Ama 800TL'ye de kötü olmayan 10K'lıklar var. İki katı fiyata evet artıları var ama yeterli mi artıları?

Yani Samsung olması, ayrıca malzemesinin kalitesi ve kablosuz desteği zaten bariz artılar. Ama 800TL'ye de kötü olmayan 10K'lıklar var. İki katı fiyata evet artıları var ama yeterli mi artıları?

Bu fiyata 20k bile kaliteli modeller var aslında. Fakat bu üründe kablosuz olması gibi birçok artısı var. En büyük özelliği bana göre kalın olmaması. Bu sayede telefon arkasında rahatça kullanılabiliyor.

Evet boyu büyük ama cidden ince. Neyse o zaman yarın sipariş geçerim. Karta 500tl daha yüklemem lazım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…