Carnaqe Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Monitör samsung g65b 2 gün önce aldım FreeSync Premium Pro özelliğini açtığımda ekran gidip geliyor. Açtığım şeye göre yapıyor bunu. Oyunda yapmıyor fakat 3-4 Chrome sekmesi açtığımda bu durumla karşılaşıyorum. Bu bir sorun mu yoksa normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2025
2 gün önce aldım FreeSync Premium Pro özelliğini açtığımda ekran gidip geliyor. Açtığım şeye göre yapıyor bunu. Oyunda yapmıyor fakat 3-4 Chrome sekmesi açtığımda bu durumla karşılaşıyorum. Bu bir sorun mu yoksa normal mi?
technoenjoyer Picopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 610 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #2 Oyun modu ve VRR açık mı, ekran gidip gelmesinden kastınız web'de gezinirken göz kırpması gibi bir efekt mi yoksa tamamen ekran mı kararıyor? Artı 0 Eksi
Oyun modu ve VRR açık mı, ekran gidip gelmesinden kastınız web'de gezinirken göz kırpması gibi bir efekt mi yoksa tamamen ekran mı kararıyor?
KS KS Carnaqe Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 technoenjoyer dedi: Oyun modu ve VRR açık mı, ekran gidip gelmesinden kastınız Web'de gezinirken göz kırpması gibi bir efekt mi yoksa tamamen ekran mı kararıyor? Genişletmek için tıkla... Evet oyun modu ve VRR açık Tamamen ekran git gel yapıyor bir iki defa göz kırpıyor. Artı 0 Eksi
technoenjoyer dedi: Oyun modu ve VRR açık mı, ekran gidip gelmesinden kastınız Web'de gezinirken göz kırpması gibi bir efekt mi yoksa tamamen ekran mı kararıyor? Genişletmek için tıkla... Evet oyun modu ve VRR açık Tamamen ekran git gel yapıyor bir iki defa göz kırpıyor.
technoenjoyer Picopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 610 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #4 Carnaqe dedi: Evet oyun modu ve VRR açık Tamamen ekran git gel yapıyor bir iki defa göz kırpıyor. Genişletmek için tıkla... Local dimming kapatıp deneyin, DP girişi kaynaklı da olabilir, webten kayıt açtırın arasınlar sizi. Düzelmezse iade edin. Artı 0 Eksi
Carnaqe dedi: Evet oyun modu ve VRR açık Tamamen ekran git gel yapıyor bir iki defa göz kırpıyor. Genişletmek için tıkla... Local dimming kapatıp deneyin, DP girişi kaynaklı da olabilir, webten kayıt açtırın arasınlar sizi. Düzelmezse iade edin.
KS KS Carnaqe Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #5 şimdi birşey daha test ettim tam ekran yaptığım zaman chrome sekmesini fazla fazla sekme açmama ragmen sorun yok ama küçük pencerede git gel yapıyor technoenjoyer dedi: Local dimming kapatıp deneyin, DP girişi kaynaklı da olabilir, webten kayıt açtırın arasınlar sizi. Düzelmezse iade edin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
şimdi birşey daha test ettim tam ekran yaptığım zaman chrome sekmesini fazla fazla sekme açmama ragmen sorun yok ama küçük pencerede git gel yapıyor technoenjoyer dedi: Local dimming kapatıp deneyin, DP girişi kaynaklı da olabilir, webten kayıt açtırın arasınlar sizi. Düzelmezse iade edin. Genişletmek için tıkla...
technoenjoyer Picopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 610 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #6 Carnaqe dedi: şimdi birşey daha test ettim tam ekran yaptığım zaman chrome sekmesini fazla fazla sekme açmama ragmen sorun yok ama küçük pencerede git gel yapıyor Genişletmek için tıkla... Yazılım güncellediniz mi? Artı 0 Eksi
Carnaqe dedi: şimdi birşey daha test ettim tam ekran yaptığım zaman chrome sekmesini fazla fazla sekme açmama ragmen sorun yok ama küçük pencerede git gel yapıyor Genişletmek için tıkla... Yazılım güncellediniz mi?
KS KS Carnaqe Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #7 technoenjoyer dedi: Yazılım güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Güncel yani yeni almış olmama ragmen içerisinden tarattığımda güncelleme bulamadı Artı 0 Eksi
technoenjoyer dedi: Yazılım güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Güncel yani yeni almış olmama ragmen içerisinden tarattığımda güncelleme bulamadı
technoenjoyer Picopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 610 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #8 Carnaqe dedi: Güncel yani yeni almış olmama ragmen içerisinden tarattığımda güncelleme bulamadı Genişletmek için tıkla... Güncel gelmemesi lazım, USB ile web sitelerinde olan son güncellemeyi yapmak gerek. Aradığınızda bulamıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Carnaqe dedi: Güncel yani yeni almış olmama ragmen içerisinden tarattığımda güncelleme bulamadı Genişletmek için tıkla... Güncel gelmemesi lazım, USB ile web sitelerinde olan son güncellemeyi yapmak gerek. Aradığınızda bulamıyor olabilir.
KS KS Carnaqe Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #9 technoenjoyer dedi: Güncel gelmemesi lazım, USB ile web sitelerinde olan son güncellemeyi yapmak gerek. Aradığınızda bulamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bendeki sürüm 1652 burada 1661 var hepsini kurayım. Artı 0 Eksi
technoenjoyer dedi: Güncel gelmemesi lazım, USB ile web sitelerinde olan son güncellemeyi yapmak gerek. Aradığınızda bulamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bendeki sürüm 1652 burada 1661 var hepsini kurayım.
technoenjoyer Picopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 610 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #10 Carnaqe dedi: Eki Görüntüle 2473872 Evet hocam bendeki sürüm 1652 burada 1661 var hepsini kurayım. Genişletmek için tıkla... Hepsine gerek yok 1661 ve firmware update yüklerseniz yeterli. Artı 0 Eksi
Carnaqe dedi: Eki Görüntüle 2473872 Evet hocam bendeki sürüm 1652 burada 1661 var hepsini kurayım. Genişletmek için tıkla... Hepsine gerek yok 1661 ve firmware update yüklerseniz yeterli.