Samsung G65B monitör maksimum 120 Hz olarak kullanılıyor

Akefer44

Kilopat
Monitör
Samsung g65b
Öncelikle iyi günler herkese. İki gün önce Samsung G65B monitörünü aldım, 240 Hz, 10 bit özellikleri beni cezbetti. Şu anda kullandığım laptopuma ekranı taktım fakat ayarlar kısmında Max 120Hz destekliyor, 10 bit olması gerekirken de 8 bit olarak gözüküyor. HDR açınca titreşimli 8 bit yazıyor. HDMI kablosu olarak 2.1 destekli kablo kullanıyorum ama çok forum okudum, bir sonuca ulaşamadım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Displayport kullanmanız gerekiyor olabilir.

Öncelikle iyi günler herkese. İki gün önce Samsung G65B monitörünü aldım, 240 Hz, 10 bit özellikleri beni cezbetti. Şu anda kullandığım laptopuma ekranı taktım fakat ayarlar kısmında Max 120Hz destekliyor, 10 bit olması gerekirken de 8 bit olarak gözüküyor. HDR açınca titreşimli 8 bit yazıyor. HDMI kablosu olarak 2.1 destekli kablo kullanıyorum ama çok forum okudum, bir sonuca ulaşamadım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Laptopunuzun modelini bilmiyorum ama Max. 120Hz destekliyordur HDMI portundan. Kendi laptopumda da öyle çünkü. Thunderbolt girişi veya DP girişi varsa 240Hz alabilirsiniz.

Bu attığınız normal ekran kartından görüntü alırken laptoplarda durum farklı.

Bende sorduğumda laptopta sorunsuz kullanabilirsin dediler 1 saat içinde gelecek bakalım kaç Hz destekleyecek. 240 hz destekler demişlerdi bakalım.

@Mustafa.Kaan monster Abra A5 v17.2 cihaz HDMI 2.0 destekliyor diyor. Ama ona rağmen 120 vermesi çok garip geldi 240 Hz veriyor diye gördüm bazı forumlarda HDMI 2.0 için.

Bende sorduğumda laptopta sorunsuz kullanabilirsin dediler 1 saat içinde gelecek bakalım kaç Hz destekleyecek. 240 Hz destekler demişlerdi bakalım.

Destek birimiyle konuşacağım bende yoksa büyük sıkıntılardayız.

Hdmi 2.0 ile 2kda en fazla 144hz kullanabiliyor olman lazım. Tüm ayarlar > Oyun > Oyun modu açık hale getir. Oyun modu kapalı iken en fazla 120hz alabilirsin.
O pc için en mantıklısı mini dp to dp kablosu almak

Hdmi 2.0 fhd de en fazla 240 hz verebiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı