Samsung G65B monitörde 4 adet ölü piksel çıktı

Ben Samsung'un kendi sitesinden aldınız sandım.

Ben kendi sitelerinden alsam 1 ölü piksele iade alırlar sanırım.
Nerden aldığın fark etmez Samsung yetkili servis dedi zaten 5 taneden az ise ölü piksel bir şey yapmıyoruz dedi.

Nereden aldığın fark etmez Samsung yetkili servis dedi zaten 5 taneden az ise ölü piksel bir şey yapmıyoruz dedi.

Bunu servis karar vermiyor. Samsung'a talep oluşturuldu Samsung'dan cevap geldi. Şu anki fiyatı da 13.500 civarı edeceğini düşünmüyorum.

Nereden aldığın fark etmez Samsung yetkili servis dedi zaten 5 taneden az ise ölü piksel bir şey yapmıyoruz dedi.

Bunu servis karar vermiyor. Samsung'a talep oluşturuldu Samsung'dan cevap geldi. Şu anki fiyatı da 13.500 civarı edeceğini düşünmüyorum.

Öğrenci indirimiyle 9 bin küsur fiyata düşüyordu tekrar alıp uğraşmak istemedim.

@Talisca06 hocam ben de G65B almayı düşünüyordum Samsung'un kendi sitesinden öğrenci indirimiye. Ama ölü piksel sorunu biraz düşündürdü. Sence almaya değer mi?

Vallahi hocam parasını hak eden nadir cihazlardan bence bu. Çok memnunum. 10a yakın aldım hepsi ölü pikselli çıktı. Sonuncuda 1 tane çıktı artık yerer dedim kullandım. Amazon üzerinden aldım. Sorunu söyledim %20 para iadesi yaptılar. 10k ya gelmiş oldu. Ama değişim hakkım yok 1 ay içinde. Sadece iade var. 2 sene garanti hakkım var.

Lenovo R27QE almıştım 1080p youtube videolarında aşırı çamurlaşma oluyordu bunda o yok mesela. 1080p videolar çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı