Samsung G65B monitörde 4 adet ölü piksel çıktı

Hocam beni hatırladın mı? Attığım ekte renk açısından VA daha iyi ama netlik olarak IPS daha iyi ayrıca ölü pikseller mevcut.

Hocam beni hatırladın mı? Attığım ekte renk açısından VA daha iyi ama netlik olarak IPS daha iyi ayrıca ölü pikseller mevcut.

Evet, IPS'ler daha net ancak rahatsız olacağınız düzeyde sorun olmaması lazım. OSD menüsünde netlik ayarı var, G65B de netlik ayarını 12 de kullanmanı öneririm.

4 ölü pikselde fazla, değişimle uğraşmayın. İade edip tekrar almak daha mantıklı. Öbür türlü uğraştırabiliyorlar.

Hocam ghosting değil de hafif beyaz gölge oluyor overshoot mu ne deniyordu Lenovo R27QE de de vardı o. Standarta getirince bile çok hafif oluyor.

Benimki pikseli geçti içinde tüy gibi bir şey var

Çok ufak var evet. Daha hızlı veya Extreme yapmak daha da kötü yapacaktır. Bu monitörün en iyi ayarı standart.

En azından standarttaki gölgelenme hızlı ayarı seçince olsa standartta tertemiz sorunsuz çalışsa tamamda ben takıntılı biriyim maalesef

Bir de YouTube'da video açınca yarım ekranda video kasıyor tam ekranda sorun yok ama.

Hasta oldum monitöre yemin ederim ki ses falan efsane ama tam ekrana almayınca niye kasıyor anlamadım 30 FPS'e iniyor video.

G65b de overshoot durumundan şikayetçi olan birini hiç hatırlamıyorum, ilk olabilirsiniz bu konuda.

Youtube’u işletim sistemiyle mi açtınız yoksa bilgisayardan mı açtınız? Monitörle alakalı olmayabilir zira ekran kartlarında da yaygın bir sorun. Amd ekran kartlarında daha çok görülüyor. Sürücü sorunu olma ihtimali yüksek, tv kısmıyla alakalı yorumlar hep olumlu yöndeydi açıkçası.

Daha çok ölü piksel şikayeti duyuyorum. Eskiden scanline şikayetleri fazlaydı ancak zamanla azaldı. Bir süredir hiç duymuyorum bile.

Chrome donanım hızlandırma açınca video yarım ekranda kasmıyor artık.
3050 Ti var laptop. HDR nasıl açılıyor hocam monitörde?

Chrome donanım hızlandırma açınca video yarım ekranda kasmıyor artık.
3050 Ti var laptop. HDR nasıl açılıyor hocam monitörde?
Şu videoda hangi ayarlar var ve ne işe yarıyor anlatılıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izlemeniz daha iyi olacaktır.

Evet az çok dengeledim fark bayağı azaldı. İade edip alırsam fiyat zamlandı cebimden 1.500 TL fazla çıkacak i. Perşembe günü en yakın servise gidip soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…