Samsung G65B yerine monitör önerisi

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung G65B 27 inç 2K 240Hz, 3 ay oldu alalı monitör güzel hoşuma gidiyor fakat 27 inç bana göre büyük. Daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorum ara sıra da hikayeli oyunlar oynuyorum. XG2431 kullandım panel bozuldu o yüzden bir daha almam sanırım, G2524H geçenlerde 5500 TL'ye kadar düşmüştü şimdi ise 9000 küsur civarı. Sizce ikinci elden satıp 1080p 24inç 240Hz bir monitöre geçsem mi?

Bence 2K kaliteli VA panelden 1080p alt segment bir IPS-VA panele geçmek görüntü kalitesi bakımından rahatsız eder. Dizi, film vs izlerkende 27 inç ve VA olması avantajlı. Hem yüksek kontrast hem de büyük ekran. Rekabetçi oyunlarda çok yüksek ranklara ulaşmak gibi bir hedefiniz yoksa bence hiç gerek yok. Ben 27 inç ekranla Valorant'ta yücelik rankındayım. Radiant gibi bir hedefim olsaydı bile yine de 24 inç'e düşmezdim.

Belki mentallik bir durumdur ama şöyle bir durum yaşadım, XG2431 ile 10 level 2200 eloya kadar çıktım fakat monitör değişince 2000 elolara doğru düştüm. Oynamaya eskisi kadar da hevesim kalmadı açıkçası. Ama dediğim gibi mentallik bir durum olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…